Деякі речі здатні відлякувати гроші, тому їх категорично заборонено зберігати в гаманці. Треба бути вкрай уважними до купюр і банківських карт, аби не стати жертвою злиднів.

Біоенергетики впевнені, що гроші люблять увагу, тому саме вони повинні бути на першому місці у гаманці. А от фотографії потрібно зберігати в альбомах. Та й різні непотрібні речі у вигляді старих візиток, чеків, записок, фантиків, краще забрати із святого місця для грошей.

Гроші, фото - Апостроф
Гроші, фото - Апостроф

Чеки магазинів

Не варто тримати поруч з купюрами і банківськими картами символи ваших витрат. Гроші цього не терплять.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Фантики, візитки і квитки

Торішні квитки в кіно, непотрібні візитки, фантики можуть викликати у вас розчулення і приємні спогади, але не поруч з грошима. Фахівці радять позбутися від усього зайвого, завести для цих дрібниць окремий органайзер.

Гаманець не терпить порожнечі

Порожнеча - найгірше для гаманця. Навіть якщо ви на мілині, в гаманці повинна бути хоча б одна купюра.

Гроші треба поважати

Гроші в гаманці люблять не тільки увагу до себе, але і порядок. Зім'яті папірці, перемішані купюри різного номіналу - до відтоку грошей з ваших активів.

Не гніть банкноти

Купюри не можна зігнути навпіл, скручувати в трубочки, бгати. Гроші потрібно тримати в рівному розправленому стані. Недбале та неповажне ставлення до купюр тільки відлякає їх від вас.

Складати треба правильно

Купюри потрібно складати лицьовою стороною назовні, а зворотному всередину, інакше, по прикметі, гроші будуть від вас "тікати".

Як залучити гроші в гаманець
Гроші не можна тримати на "голодному пайку". За деякими повір'ями, шматочок підсушеного чорного хліба обов'язково приверне вам удачу. У східних країнах в гаманці носять шматочок кориці або трохи бобів.

Найкраще підібрати гаманець чорного, коричневого, червоного, жовтого, сірого, золотистого кольорів. Вони притягують гроші, як магнітом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Україну спіткає другий "біблійний" потоп, яким областям час будувати ковчег.

Знай.uа писав, в Україні оголосили штормове попередження, яким містам буде непереливки.