Інна КОСТИРЯ

Доктор політичних наук, професор, заслужений діяч культури України

Найвагоміші події в Вашій професійній діяльності в 2019 році: Отримала нагороду рейтингу "ТОП-25 бізнес-леді України" в номінації «EDUCATION» за версією журналу «Власть Денег». Переможниця рейтингу ТОП-100 успішних жінок України в номінації «Жіноче лідерство» за версією журналу WO.MO. Очолила рейтинг Топ 100 Гордість та Краса України. Жінки. Стала засновницею міжнародного гольф-турніра «Diplomatic Golf for Good by Volvo».

Життєві принципи, які допомагають Вам досягти поставленої мети: Перший - професіоналізм. Я оцінюю себе і своїх колег виключно в професійній площині. Другий принцип - це власний приклад, який працює краще, ніж будь-які правила. Третій і найголовніший - повага до себе і оточуючих і справедлива винагорода, яка б задовольняла і мотивувала моїх колег до розвитку. Вірте в себе і в те, про що мрієте!

Ким Ви мріяли стати в дитинстві? Після закінчення музичної школи та театральної студії, з 12 років працювала телеведучою дитячих шоу-програм на регіональному телебаченні. Завжди мріяла стати успішною жінкою та професіоналом своєї справи.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Чи є у Вас мрія, що поки не здійснилась? Щоразу ставлю перед собою все нові й нові цілі, до яких невпинно крокую.

Бути сьогодні успішним – це… Успішна жінка – це та, яка вірить в себе і свої можливості, при цьому її неспинної енергії вистачає на все, за що вона береться. У справжньої успішної жінки є корисні звички, які допомагають їй досягати всього і ставати з кожним днем краще і краще. По-справжньому стильна, сильна і незалежна жінка має, як мінімум, одне захоплення, про яке говорить з палаючими очима.

Ваш улюблений афоризм? Коли очевидно, що мета недосяжна, не зраджуйте меті - змінюйте свій план дій.

Якщо щастя не в грошах, то в чому? Безумовно справжнє щастя в речах, які не можна купити ні за які гроші: ЩАСЛИВЕ МАТЕРИНСТВО, родинне тепло, здоров'я близьких людей.

Продовжіть фразу «Дайте мені точку опори і я... переверну Землю» - казав Архімед. Щодо мене, то я неможливе зроблю можливим».

Кому в цьому житті Ви заздрите? Своєму чоловікові – у нього найкраща жінка.

Яка риса характеру – Ваш головний недолік? Я можу «згоріти на роботі». Це можна вважати недоліком?

Яка страва здатна покращити вам настрій? Страви, які готує моя донька, завжди покращують мені настрій.

Чи є у Вас улюблена книга? З останнього: книга Дена Вальдшмидта «Будь кращою версією себе. Як звичайні люди стають видатними». Раджу!

З ким із історичних особистостей Ви могли б потоваришувати, якщо б були його сучасником? Для мене такою особистістю є Маргарет Тетчер, як приклад самовідданого служіння своєму народу. Неймовірна жінка та дуже близька мені по духу особистість. Вона знала, чого хоче, вміла бути самовідданою своїй справі життя, вірно ставила пріорітети, володіла стабільною й залізною працьовитістю, а також її неймовірне бажання йти, вести та разом з вихованцями навчатися надихає мене і сьогодні.

Яке чудо світу ви би хотіли перенести до свого рідного міста? Що би воно символізувало? Думаю це були б Висячі сади Семіраміди, а символізували б вони неймовірну красу та родючість української природи.

Якби ви відкрили нову планету, як би ви її назвали? «Планета Миру», бо найголовніше, щоб ця планета була місцем щастя та гармонії.

Уявіть що до Вас в гості завітав Президент Америки з проханням показати Україну. Куди б ви його запросили на екскурсію? Я б дуже хотіла показати йому всю країну, бо в першу чергу Україна – це її народ. А тому я б дуже хотіла познайомити пана Президента з молоддю з різних куточків нашої держави, бо тільки їм підсилу зробити нашу країну успішною.

Що Ви вважаєте своїм головним досягненням в житті, а що найбільшою помилкою?

Найбільшим моїм досягненням є те, що мені вдалося свою роботу зробити своїм хобі, від якого я отримую колосальне задоволення, а будь-які помилки вважаю досвідом, який потрібно аналізувати і ще впевненіше йти вперед…

Яке зайняття для Вас - найкращий відпочинок?

Кожній людині потрібно черпати сили, наснагу та енергію для того, щоб постійно рухатись вперед. Особисто для мене, джерелом сили є гольф! Окрім того, що це дуже красива гра, яка приносить мені естетичне задоволення, – це єдина гра в якій можна змагатися із самим собою. Як і будь-який вид спорту, гольф потребує серйозних затрат енергії та сил – і фізичних, і моральних. Звісно, він дуже корисний для здоров’я, а з нашим ритмом життя потрібно більше рухатися. Мене особисто гольф загартовує і надихає на нові проекти.

Ксенія МІШИНА

Актриса театру і кіно

Найвагоміші події в Вашій професійній діяльності в 2019 році: Участь та перемога в телевізійному шоу "Танці із зірками"; головні ролі в серіалах і кіно, які за результатами телеглядіння стали одними з кращих продуктів не лише українського, але і зарубіжного ринків.

Ваш життєвий девіз: Переможи себе і виграєш тисячу битв.

Ким Ви мріяли стати в дитинстві? Розпочала з продавця м'яса, закінчила актрисою.

Чи є у Вас мрія, що поки не здійснилась? Вважаю за краще мовчати і не поширюватися про свої мрії, які ще не здійснилися, в цілях збереження їх енергії та сили ))

Бути сьогодні успішним – це... означає отримати премію "Людина року".

Ваш улюблений афоризм? Не бійся, що не вийде - бійся, що не спробуєш )

Якщо щастя не в грошах, то в чому? А якщо все-таки в грошах, то чому? Якщо ваше щастя не в грошах, те шліть їх мені )

Продовжіть фразу «Дайте мені точку опори і я... поверну Вам Кримські гори» )))

Яка риса характеру – Ваш головний недолік? Зайва нетерплячість.

Яка страва здатна покращити вам настрій? Стручковий горох.

Чи є у Вас улюблена книга? Читаю виключно те, в чому знаходжу інтерес, натхнення і відгук, але таких книг багато.

З ким із історичних особистостей Ви могли б потоваришувати, якщо б були його сучасником? Фаіна Раневська.

Яке чудо світу ви би хотіли перенести до свого рідного міста? Я б не була дріб'язковою і перенесла все. Це б безперечно символізувало мою щедрість )

Якби ви відкрили нову планету, як би ви її назвали? Вже відкрита під ім'ям Платон.

Уявіть що до Вас в гості завітав Президент Америки з проханням показати Україну. Куди б ви його запросили на екскурсію? Чорнобиль.

Що Ви вважаєте своїм головним досягненням в житті, а що найбільшою помилкою? Усі мої великі помилки в житті сприяли моїм головним досягненням.

Яке зайняття для Вас - найкращий відпочинок? Медитація, спілкування з собою.

Лілія ОЛІЙНИК

Успішна бізнес-леді і щаслива мама чотирьох дітей. Засновник лаунж-кафе здорового харчування «iLive». Засновник Центру розвитку і дозвілля сім'ї «iLiveCentre». Голова ГО «Живу в гармонії». Директор «КУЖ Київ 2019» і «КУЖ Київ 2020». Засновник «Школи Досконалості Лілії Олійник». Засновник і видавець газети «Еко Україна». Ініціатор Міжнародного Екологічного Форуму. Делегатка на 63 сесію ООН від Українські жінки в ООН 2019. Автор і ведуча радіопередачі «Історії успіху» і телепередачі «Щаслива сім'я». Автор численних статей і методик по вихованню дітей і здорового способу життя.

* Mrs. Personality of Universal Woman of the Year 2016 on Gran Canaria. Mrs. Universal Woman and Mrs. National Costume of the Year 2017 in World Open Ukraine. Woman European Union, Mrs.Famous and Mrs.Woman Business in 2017, Spain, Malaga.

Премія "МАТИ Року" 2017. CosmoLady Award 2017. Топ 100 успішних жінок України 2017 і Woman 500 найвпливовіших жінок України за версією ЕАBD. Премія "Жінка III тисячоліття" 2017. 100 успішних українок 2018, Ukrainian People. Mrs. CosmoLady 2018. Національний рейтинг 2019 - 1000 Жінок України. Супервумен 2019. Премія Mama WOW 2019. Бізнес-мама року, NOVA magazine AWARDS 2019. ТОП 100 успішної України від «Ukrainian people».

Найзначніші події в Вашій професійній діяльності в 2019 році: «Я беру участь у багатьох соціальних та благодійних проектах, які підтримують дітей і спрямовані на поліпшення екологічної ситуації в нашій країні. Впевнена, що кожна жінка може займатися улюбленою справою, виховувати дітей, розвиватися творчо, бути соціально успішним, і при цьому залишатися легкою, стильною, жіночною і щасливою».

Ваш життєвий девіз: Життя - це саме чудове, що у нас є.

Ким Ви мріяли стати в дитинстві? Вчителькою, тому перша моя освіта - викладач іноземних мов.

Чи є у Вас мрія, що поки не здійснилась? Є, хочу щоб наша планета ставала зеленішою і здоровішою.

Бути сьогодні успішним - це ... займатися улюбленою справою, яка приносить задоволення собі і блага іншим.

Ваш улюблений афоризм? Мій власний - «Для щастя і любові перешкод не існує».

Якщо щастя не в грошах, то в чому? Щастя в кожній миті життя. А гроші просто допомагають в цьому, іноді.

Продовжіть фразу «Дайте мені точку опори і я ...» Зроблю нашу планету найзеленішою, найкрасивішою і найщасливішою.

Кому в цьому житті Ви заздрите? Собі.

Яка риса характеру - Ваш головний недолік? Вимогливість і перфекціонізм.

Яке блюдо здатне підняти Вам настрій? Ягідний смузі або зелений смузі з кульбаб.

Чи є у Вас улюблена книга? Ой, найскладніше питання, тому що у мене величезна бібліотека, і там всі книги улюблені. Але, мабуть, найулюбленіша - «Шлях життя» Л. Толстого.

З ким із історичних особистостей Ви могли б потоваришувати, якщо були б його сучасником? Мені дуже подобаються сильні жінки: принцеса Діана, Маргарет Тетчер, Катерина 2.

Яке диво світу Ви хотіли б перенести в своє рідне місто? Що б воно символізувало? Моє місто саме по собі чудо. Я б хотіла зробити його квітучим садом.

Якби Ви відкрили нову планету, як би Ви її назвали? «Liubov».

Уявіть, що до Вас в гості приїхав Президент Америки з проханням показати Україну. Куди б Ви його запросили на екскурсію? До себе додому, потім в красиві куточки мого краю, наприклад - Радомишль, парк Софія, парк Олександрія.

Що Ви вважаєте своїм головним досягненням в житті, а що найбільшою помилкою? Моє найбільше досягнення, звичайно ж, діти. А помилок не знаю. Знаю, що неправильні вчинки або дії приносили в подальшому ще більше ніж правильні.

Яке зайняття для Вас - найкращий відпочинок? Прогулянки на природі з дітьми або робота в саду.