Клієнт державного банку ПриватБанк розповів про те, як він взяв автомобіль у лізинг у Приватбанку. Відповідний відгук з'явився на сайті Мінфін.

"Категорично не рекомендую брати авто в лізинг в Приват банку. Я взяв авто в лізинг, виплатив всю суму і зіткнувся з дуже великою проблемою, переоформлення авто з банку на себе. Перший раз мені прийшли документи з неправильними печатками, другий пакет документів прийшов не повний, третій пакет прийшов 16.02.2020 р., правильний(все це триває вже рік), але в сервісному центрі МВС не змогли переоформити т. к. на машину був накладений арешт 30.09.2019 р від Приват банку і не знято. При зверненні в Приват банк співробітники вимагають письмову відмову від сервісного центру МВС, письмовий відмова готується протягом 30к.д", - пише клієнт.

ПриватБанк, фото: скріншот з YouTube
ПриватБанк, фото: скріншот з YouTube

Чоловік відповів, що для нього процедура обернулася купою нервів, витрачених сил і часу і питання по переоформленню досі не закрито.

При цьому представник Приватбанку спробував пояснити причину, по якій склалася така ситуація і заявив, що йому повідомлять про рішення відразу, як тільки будуть результати.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Ваше питання вже розглядають фахівці. Ми прагнемо вирішити його в найкоротші терміни. Про рішення Вам повідомлять відразу, як тільки будуть результати", - відповіли в банку.

Відповідь Приватбанку, фото: скріншот Мінфін
Відповідь Приватбанку, фото: скріншот Мінфін

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у мережі розкрили підлу схему Приватбанку і показали, як на українців оформляють "вічні" кредити.

Як повідомляв Знай. ua, гроші виманюють гроші прямо біля банкоматів, першими постраждали пенсіонери.

Також Знай. ua писав, що ПриватБанк блокує оплату комуналки через Приват24.