Відомий мандрівник Дмитро Комаров, який нещодавно презентував новий китайський сезон своєї тревел-програми "Світ навиворіт", здивує шанувальників і покаже неймовірні секрети створення казкового крижаного містечка в Харбіні.

Комаров у Харбіні, фото прес-служби 1+1

Сьогодні, 26 лютого, у новій серії "Світу навиворіт" на "1+1" українцям покажуть найхолоднішу експедицію північчю Піднебесної. Скульптури неймовірного масштабу на Харбінському крижаному фестивалі - це просто восьме диво світу. А Дмитро Комаров заодно втілить у життя заповітну мрію сміливих льодорубів.

Комаров у Харбіні, фото прес-служби 1+1

Як відомо, у північному місті Харбін, щорічно проходить наймасштабніший в світі льодовий фестиваль. Там Дмитро Комаров на 25-градусному морозі добував 500-кілограмові брили криги для побудови казкового містечка.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Комаров у Харбіні, фото прес-служби 1+1

Українцям покажуть, як з льоду і води китайці буквально за 4 дні зводять фантастичний крижаний мегаполіс. Гігантські крижані скульптури Харбіну неодноразово потрапляли в Книгу рекордів Гіннесса.

Площа Крижаного міста - 600 тисяч квадратних метрів, а для будівництва всіх експозицій з річки сюди доставляють 180 тисяч тон льоду. Над створенням міста фактично цілодобово працюють близько 10 тисяч працівників.

"Та людина, яка хоч раз в житті робила ремонт, знає, що ремонт - це назавжди. А тут ти бачиш, здавалося б, ще нічого не готово - якісь ліси, підйомні крани ... а через 4 дні тут буде справжнє Крижане місто. Китайці славляться своїми швидкостями. Наприклад, вони примудрилися розібрати старий і повністю побудувати новий міст в Пекіні всього за 43 години. Це справжня магія", - здивується Дмитро Комаров.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Комаров з "Світу навиворіт" врятував десятки дітей простим способом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дружина Комарова похвалилася ідеальною фігурою в розкішному вбранні.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров з "Світу навиворіт" зустрінеться з неземними істотами.