Деякі дівчата обожнюють експерименти із зовнішністю, щоб спробувати щось нове. Але вони виправдовують себе лише у тому випадку, коли не шкодять здоров’ю і позитивно впливають на зовнішність.

Не вмивалася і позбулася від акне

Секрет краси, фото: Сosmo

Моллі Гринблат – американська блогерша довгий час страждала від висипань на обличчі. А потім вона дізналась про правильне вмивання без води.

Цілий рік Моллі використовувала тільки міцелярну воду для протирання. Шкіра дійсно стала зовсім іншою.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Не змивала косметику два роки

Секрет краси, фото: Сosmo

Кореянка Бей Дав-Мі мала безліч претензій до своєї зовнішності, і, бажаючи бути красивою 24/7, перестала змивати косметику Цілих 2 роки вона завдавала поверху нові шари.

Коли, нарешті, макіяж був змитий, фахівці, дослідивши особа Бей, уклали, що шкіра втратила пружність і постаріла на цілих 15 років.

Три роки не використовувала шампунь

Рейчел де Ронд з Нідерландів в якийсь момент помітила, що її кучеряве волосся стали рідше і втратили привабливий вигляд. Тому вона вирішила кардинально змінити догляд за ними, використовуючи для догляду тільки дощову воду і оцет.

Не стриглася майже 30 років

"]708233[/img]

Якщо бути точними -28. Довжина локонів Олена Кравченко, яка живе на Україні, складає 185 см Правда, ходити з розпущеним волоссям – справа практично нереальна, і локони доводиться заплітати.

Використовувала мазь від геморою від мішків під очима

Секрет краси, фото: Сosmo

Візажист Шарлотт Тилбери запевняє, що мазь від геморою прекрасно прибирає мішки під очима. Більш того, дія мазі вона неодноразово перевіряла на своїх клієнтах.

Замінила праймер на бальзам після гоління

"]708235[/img]

Б'юті-блогер Ніккі де Ягер вже давно радить своїм передплатникам спробувати наносити замість праймера звичайний засіб після гоління.

За її словами, цей бюджетний продукт дійсно забезпечує стійкість макіяжу і дозволяє здорово заощадити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, топ крутих лайфхаків, які допоможуть зірвати брехливі маски з невірних і "слуг народу".

Знай.uа писав, мстивий Скорпіон, черствий Водолій, агресивний Овен - руйнуємо стереотипи про знаки Зодіаку.