Дівчата з усіх куточків планети споконвіку хотіли знати, чи будуть вони щасливі в шлюбі, і яким буде їх майбутній чоловік. Тому не дивно, що різні ворожіння на судженого зустрічаються в культурі більшості країн. А в еру сучасних технологій навіть ворожать на майбутнього чоловіка онлайн на картах таро.

Сон на майбутнього чоловіка



Найпростіший спосіб побачити судженого уві сні, - за допомогою гребінки. Для цього необхідно покласти її під подушку перед тим, як зберетеся лягати спати. Важливо, щоб це була ваша особиста річ, і ніхто інший не користувався цією гребінцем. А потім сказати слова: "Суджений-ряджений, розчеши мені голову". Ціє ж ночі до вас з'явиться чоловік, з якими вам судилося бути разом. Уві сні він буде розчісувати ваше волосся.

Інший спосіб - візьміть пів-столової ложки солі і стільки ж води. Все добре змішайте і з'їжте. Перед сном необхідно вимовити: "Хто мій ряджений - той напоїть мене". Тоді майбутній чоловік прийде до вас уві сні і дасть попити.

І останній спосіб - з картами. Візьміть колоду карт і виберіть всіх королів. Залиште їх під подушкою і закликайте улюбленого прийти до вас уві сні. Зверніть увагу на те, якої масті буде карта. Наприклад, пікова карта означає, що суджений-ряджений буде старий і дуже ревнивий. А король черв'яків - юний і багатий, бубна - майбутнім чоловіком буде той, якого ви давно бажаєте. А якщо приснився хрестовий король - чекайте пропозиції від військового або бізнесмена.

Ворожіння на ім'я майбутнього чоловіка

Кожна дівчина може з легкістю дізнатися точне ім'я свого майбутнього чоловіка. Потрібно всього лише підготувати кілька листочків паперу. Днем на папірцях написати будь-які чоловічі імена. Важливо, щоб на одному аркуші не було більше одного імені. Всі папірці складіть в одне місце. Це може бути капелюх, кошик для фруктів тощо. Далі перемішайте все листочки і витягніть один з них. Важливо, щоб в процесі ворожіння ви не бачили імена, написані на папері. Те ім'я хлопця, який ви витягнете, - і буде ім'ям майбутнього чоловіка.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ворожіння на підпаленої папірці

Новорічні свята - оптимальний час для ворожінь. Навколо панує сприятлива атмосфера, немає негативу. Ворожіння на підпаленому папері дуже легке і правдиве. А процес не забере багато часу.

У новорічну ніч візьміть кружку, наповніть її водою на половину. На край потрібно наклеїти листочок, на якому вказане ваша прізвище. Далі запаліть свічку і прикріпіть її до маленької дощечці. У разі її відсутністю можна взяти будь-який інший предмет маленького розміру, який добре тримається на воді. Опустіть свічку в кухоль і спостерігайте за тим, куди вона попливе. Якщо вона підпливе до папірця і запалить її - бажання обов'язково здійсниться. Якщо немає - в наступаючому році не варто очікувати цього.

Таким чином можна дізнатися свою долю. Напишіть на папірці: "Чи вийду я заміж?".

Ворожіння біля вікна

Здійснюється в будинку або квартирі. Дочекайтеся, коли всі в будинку заснуть і настане ідеальна тиша. Сядьте біля вікна, а потім скажіть: "Суджений-ряджений, проїдь повз вікна".

Ритуал виходить хвилюючим. Сидіть у вікна і незабаром почуєте, як повз вашого вікна хтось проїде.

Якщо проїжджаючі поводяться тихо - майбутній чоловік бідним, якщо вони веселяться, шумлять, сміються - сімейне життя буде веселим і насиченим.

Ворожіння на судженого по воді

Гадання на нареченого на воді
Гадання на нареченого на воді, pixabay.com

Напередодні сну налийте в ємність воду і замкніть над нею замок. Паралельно з цим потрібно шепотіти: "Прийди мій суджений, попроси води". Після того, як всі дії виконані, можна йти відпочивати. Уві сні прийде чоловік і попросить попити - це і буде ваш майбутній чоловік.

Ворожіння по забору

Проходячи повз паркан, почніть рахувати його кілки, на кожне з яких потрібно говорити одне слово: "заможний, жебрак, холостец, вдівець". Запам'ятайте слово, на якому зупиніться в кінці забору - таким і буде суджений.

Ворожіння на судженого родичам

Не тільки ви самі можете поворожити на своє майбутнє. Це також можуть зробити родичі, друзі або досвідчена ворожка: мама, бабуся або подруга. Під час процесу ворожіння не рекомендується, щоб ви були поруч. В ідеалі необхідно переночувати за межами будинку, якщо є така можливість, в крайньому випадку потрібно хоча б піти б в іншу кімнату.

Опівночі чоловік, який ворожить, повинен взяти замок і замкнути любой предмет, що належить дівчині. Покладіть ключ від замка під узголів'я, паралельно з цим закликаючи майбутнього чоловіка врятувати кохану від ув'язнення. Той, хто явився за ключем, - суджений.

Ворожіння на кільці

Підготуйте стакан з ідеально рівним дном і без малюнків. Заповніть його на 3/4 водою. Помістіть в нього обручку. Залишити на якийсь час, потім повернутися і довго дивитися в воду. Деяким вдається побачити образ судженого поруч з кільцем.

Ворожіння зі свічкою і дзеркалом

Різдво - дуже важлива дата в церковному календарі. Але одні переконані, що не можна ворожити в цей день, а інші навпаки, що різдвяні ворожіння дуже точні і легкі. А передбачення завжди збуваються.

Перший спосіб

Для проведення ворожіння необхідно повне усамітнення і тиша. Перед Різдвом знадобиться знайти всього лише два предмети: свічка і дзеркало. Далі потрібно розставити все на стіл, сісти перед дзеркалом і запросити свого майбутнього чоловіка на вечерю. А далі залишається чекати. За кілька хвилин до приходу нареченого ряджених дзеркало почне помітно тьмяніти. Тоді його потрібно протерти рушником.

Далі почніть уважно вдивлятися в образ з дзеркала. Коли ви чітко роздивіться риси обличчя судженого, швидко проговорите: "Цур цього місця". Після цього піде демон, який прийняв вигляд майбутнього чоловіка. А якщо трохи почекати і не спішити вимовляти закляття, то демон сяде поруч з вами і покладе на стіл ніж, перстень або будь-які інші чоловічі предмети. Зазвичай такі ж пропажі відбуваються у судженого в той же час.

Другий спосіб

Подібне ворожіння вважають дуже моторошним. Проводиться рівно опівночі, також важлива тиша в приміщенні. Вам потрібно залишитися наодинці з собою. Підготуйте два дзеркала (в ідеалі використовуються великі приблизно однакового розміру). Їх необхідно встановити один навпроти одного. Так вийде створити довгий коридор. Але простежте, щоб дзеркала були чистими. На них не повинно бути жодної плями. Дзеркала потрібно висвітлювати за допомогою двох свічок, встановлених в двох протилежних краях.

Підготовка закінчена, можна приступити до самого процесу: станьте біля дзеркала і уважно стежте, погляд необхідно направити в кінець утворився коридору. Незабаром там можна буде побачити свого судженого.

Ворожіння по ланцюжку з золота

Дочекайтеся настання ночі. Ворожіння по золотому ланцюжку проводить в повній тиші і на самоті. Візьміть ланцюжок в руки і почніть терти, поки не відчуєте що виходить від неї тепло. Потім перекладіть її в праву долоню, злегка струсіть, а потім різко киньте на підлогу.

Золотий ланцюжок, що лежить на підлозі, сформує фігуру, яка має трактування.

  • Якщо сформувалося серце - значить вас будуть щро кохати, шлюб буде приносити задоволення;

  • вийшов круг - грядуть проблеми на любовному фронті;

  • смуга - принесе удачу і везіння;

  • трикутник - вас чекає успіх у всіх починаннях, особливо, в любовних справах;

  • бантик - незабаром відбудеться весілля;

  • змія - будьте обережні і переглянете своє коло спілкування, можна чекати зради навіть від найближчих людей.

Ворожіння на нареченого

Ворожіння на судженого
Ворожіння на судженого, pixabay.com

Таке ворожіння підійде для матерів, які бажають дізнатися, в який будинок потрапить їхня дочка. Але потрібна ретельна підготовка. Необхідно самостійно спекти пиріг, а потім розрізати його на порційні шматочки. В один з таких шматків потрібно вкласти срібну монету, а в іншій - гудзик, в третій - вугіллячко.

Блюдо з 3 шматками пирога залиште біля вікна в ніч з четверга на п'ятницю. На наступний ранок подивіться, який шматок зник. Наречений забрав пиріг з монетою - він із заможної сім'ї, з вугіллям - не дуже забезпечений, проте працьовитий. А якщо зник шматок пирога з гудзиком - майбутній чоловік виявиться бідним і буде жити в будинку тещі. Іноді зникають всі шматки. Тоді донька вийди заміж кілька разів. А якщо все залишилися на місці - то вона ще довго буде чекати коханого чоловіка.

Ворожіння за допомогою гілки ялини

Гадати необхідно в певний час: процес може проводитися протягом 12 днів від Різдва до 19 січня, Водохреща (цей проміжок часу отримав назву святки). Але гілки ялини необхідно назбирати заздалегідь. Тримайте її над вогнем від свічки. Помістіть гілку під подушку перед сном. Те, що вас чекає, обов'язково присниться.

Наступного ранку погляньте на гілку. На ній не залишилося голок - вас чекають труднощі, ймовірні проблеми зі здоров'ям. А якщо ж вони на місці - гряде щастя і щасливий шлюб.

Святочні ворожіння - дуже сильні, тому до них потрібно ставитися серйозно. До того ж, на святках відбувається безліч містичних речей, чітко дотримуйтесь інструкції, щоб не розлютити нечисть.

Ворожіння на тазі з водою

Підготуйте таз, наповніть його водою, але так, щоб рідина не діставала до бортів. Попередньо підготуйте смужки паперу і напишіть на них всілякі події, які можуть статися: заміжжя, закоханість, зрада, розлука, хвороба і т.д. Прикріпіть папір до бортикам таза. Потім в половинку шкаралупи горіха помістіть маленьку свічку або недогарок. Помістіть її на середину таза. Яка смужка підпалиться - така подія і станеться.

Народні гадання на чоловіка здавна користувалися популярністю. Ще наші далекі предки практикували ці способи, щоб дізнатися про своє майбутнє, але вони не втратили актуальності і зараз. Доводять це відгуки в інтернеті.