Коронавірус вже не лякає – Укрпошта знову доставляє посилки з зараженого Китаю

Держпідприємство "Укрпошта" відновило доставку посилок з Китаю, де в останні місяці лютує коронавірус. Саме через ризик зараження раніше були припинені поставки з Китайської республіки, хоча цього ніхто й не забороняв. У прес-службі компанії повідомили, що в Україну тепер знову доставляються імпортні відправлення з Китаю.

Андрій Богдан написав термінове звернення і пригрозив скоро зустрітися

Звільнений з посади керівника офісу президента Андрій Богдан, який вже 2 тижні після відставки "тішився" своїм відходом від справ і постійно нагадував про себе в мережі, публікуючи, на його погляд, дотепні дописи з Сейшел, вирішив похвалитися ще й своєю благодійністю та "відзвітувати" про пророблену роботу.

Кива найняв особистого кнопкодава? Хто голосує замість нардепа поки той прогулюється Радою

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Ілля Кива знову відзначився під час засідання в парламенті. У той час, коли фракції голосували за поправки до законопроекту про ринок землі, депутат Кива передав свою картку імовірно Тарасу Козаку, а сам відправився гуляти по Верховній Раді.

Десь заплакав сумний Гройсман, як українці відреагували на "прем'єрство" Тігіпка

Низка українських ЗМІ повідомили, що президент Зеленський має намір звільнити Гончарука з посади прем’єр-міністра України і призначити замість нього бізнесмена та ексміністра часів Януковича Сергія Тігіпка.

Українці відреагували на це припущення дуже активно, в мережі утворилася справжня буря з коментарів: "Це щур з клану Яника. І до того ж схильний до зради"; "На скільки шматків Україна розвалиться? Схоже без варіантів...".

Хитрорукі шахраї в Україні пригадали старий перевірений спосіб виманити гроші, як тиснуть на жалість

Хитрорукі шахраї в Україні згадали старий перевірений спосіб виманити гроші довірливих людей. Аферисти зламують сторінки в соцмережах, а потім від чужого імені просять допомоги у друзів. Ошуканці не враховують єдине, що аферу можна швидко розкрити, якщо зателефонувати людині, яка нібито намагається позичити у вас значну суму грошей.