Смертельний коронавірус з Китаю впритул наблизився до України. Випадки зараження вже зафіксовано в європейських країнах – Італії, Іспанії, Хорватії та Франції.

Проте епіцентром спалаху коронавіруса все ще вважається Ухань, звідки нещодавно евакуювали десятки українців. Ворожий прийом у Нових Санжарах засмутив евакуйованих з Китаю українців, які навіть подумати не могли, що на їхній батьківщині у них полетять камені.

Обсервація в Нових Санжарах, скрін з відео
Обсервація в Нових Санжарах, скрін з відео

Ганна повернулася на батьківщину з Китаю після спалаху коронавіруса разом з іншими українцями. Дівчина зізналася, що була шокована панікою, яка спалахнула в Україні. Про це передає rbc.ua.

"Я працюю танцівницею в Китаї. По всій країні введено карантин. Незважаючи на те, що я перебувала за дві тисячі кілометрів від епіцентру спалаху епідемії, вражена тим, що у нас жодним чином не перевіряють в країні. В Україні таке враження ще більше паніка ніж у країні, де тисячами вмирають люди від вірусу. Мої знайомі, друзі мене бояться, запитують, чому я приїхала, я можу бути заразною. Я очікувала отримати підтримку, а отримала засудження", - зазначила Ганна.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вчені Тяньцзінського університету розробили пероральну вакцину проти коронавіруса COVID-2019.

Як повідомляв портал Знай.uа, українські заробітчани показали, що зараз коїться в Італії.

Також портал Знай.uа писав, що Комаровський описав найгірший сценарій поширення коронавіруса в Україні.