У четвер в Україну увірветься один з атмосферних фронтів, який прийде за рахунок циклону з ім'ям Zehra. Цей циклон буде рухатися на Балтику з Данії, а нам поки дістанеться тільки його атмосферний фронт. Тому в багатьох областях погода буде вологою, будуть дощі, а от на Заході може пройти навіть мокрий сніг. Дощ стане мокрим снігом, тому що трохи похолодає. Буде температура від +2 до +6 градусів. Квітневі значення будуть радувати в цей четвер південну, східну і центральну частини. Вінницька область в цей день стане винятком. Вдень тут очікується температура від +10 до +15 градусів. Кращої температури в кінці лютого і чекати було не варто. По інших частинах країни температура підніметься максимум від +4 до +8 градусів.

Також народний синоптик Наталка Діденка нагадала нам про вітер. А він як раз в четвер буде дуже сильним. Штормових поривів варто чекати в Криму, в Запорізькій області, в Миколаєві та Донецьку, в Луганську і в Дніпрі. Вітер переважно південно-західного або західного напрямку. У більшості областей він не буде таким сильним, як у вищеописаних.

Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook

Опади прийдуть на схід з західних областей, тому поки в четвер на сході ще буде суха погода. Увечері можуть прийти дощі. На заході і на півночі швидше за все дощі пройдуть вдень і вранці, а ввечері, навпаки, буде ясно.

У столиці парасольку теж краще захопити при виході з будинку. Температура в Києві буде холодною порівняно з середовищем, і жарко порівняно з минулим роком. Вдень очікується до +6 градусів. Наприкінці тижня і на вихідних слід чекати невеликого похолодання, але вже в понеділок погода принесе нам нове тепло.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua якщо вам раніше не вистачало вихідних, то можете не сподіватися на поліпшення. В Україні збираються змінити трудове законодавство і таким чином позбавити людей законного (в даний момент) вихідного.

Також Знай.ua писав, скоро відбудеться автоматична індексація виплат. Багато пенсіонерsd можуть отримати надбавку, ось тільки ще більше людей її втратять. Мінсоцполітики вже розповіли, кому не пощастить в цей раз.

Нагадаємо, після всіх подій, пов'язаних з коронавірусом, українцям пропонують пройти онлайн-тест для визначення хвороби. Хоча він профілактичний, але хоча б можна буде дізнатися, чи варто бити паніку.