Що це за свято

На жаль це свято поки не вважається ні міжнародним, ні світовим, ні навіть офіційним. Однак воно надзвичайно важливе для кожної людини. Іноді критично важливо вважати стакан наполовину повним і не впадати у відчай. По суті просто оптиміст завжди вірить у те, що надії можуть не просто залишатися надіями і мріями, що вони можуть стати реальністю. І навіть коли все здається просто жахливим, коли потрапляєш в ситуацію, з якої немає хорошого виходу, тільки оптимізм стає тією силою, яка допомагає протриматися у важкі хвилини. Адже не завжди нам допомагають друзі або родина. А саме ставлення до життя буде визначати людину і часто допомагати їй. Тому не дивно, що є таке свято. А ви привітайте з ним всіх оптимістичних особистостей, яких знаєте. Адже можливо саме їх оптимізм допомагав вам і підтримав.

Свята 27 лютого, фото: pixabay
Свята 27 лютого, фото: pixabay

Листівки і поздоровлення

Сегодня с днем оптимиста

Поздравить тебя хочу.

Пусть не будет жизнь терниста,

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Не ходи часто к врачу.

Ты улыбаться всем привык,

Делиться классным настроеньем.

Ты никогда не встань в тупик,

Не мучайся пустым сомненьем.

Не знай обид, несчастий, слез,

Пусть в жизни царствует удача.

Не потеряйся среди грез,

Развивайся, будь богаче!

Свята 27 лютого, фото: pixabay
Свята 27 лютого, фото: pixabay

В будущее с приятным ощущеньем глядеть,

Это нужно, несомненно, уметь,

Неприятности гнать и планы отстраивать,

Жизнь свою крепкими руками устраивать.

Лишь оптимистам такое под силу,

Чтобы мир для них оставался столь милым,

Чтобы каждое утро с улыбкой встречать,

Новые идеи в фантазии рождать.

Всех оптимистов с торжеством поздравляем,

Заряжать оптимизмом родных пожелаем,

Да и всех, кто рядом находится, тоже,

Учите быть на вас настроем похожими.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua якщо вам раніше не вистачало вихідних, то можете не сподіватися на поліпшення. В Україні збираються змінити трудове законодавство і таким чином позбавити людей законного (в даний момент) вихідного.

Також Знай.ua писав, скоро відбудеться автоматична індексація виплат. Багато пенсіонерsd можуть отримати надбавку, ось тільки ще більше людей її втратять. Мінсоцполітики вже розповіли, кому не пощастить в цей раз.

Нагадаємо, після всіх подій, пов'язаних з коронавірусом, українцям пропонують пройти онлайн-тест для визначення хвороби. Хоча він профілактичний, але хоча б можна буде дізнатися, чи варто бити паніку.