Історія та традиції свято

Це свято неофіційне, але це ще не означає, що з Днем оптиміста не варто нікого вітати чи хоча б задуматися про те, чому ж він все таки існує. А причина дуже важлива. Адже саме завдяки оптимістам в світі існує таке поняття, як надія. Саме оптимісти завжди вірять, що все вийде, якась оптимістична людина цілком могла вчасно підтримати Ньютона або Ейнштейна, і всього пару добрих слів створили справжнє диво. Насправді багато є оптимістами, просто не завжди пам'ятають про це, не завжди помічають. Деякі вважають, що щоб бути оптимістом, досить просто спокійно засипати і точно знати, що завтра буде новий день. А новий день дає нові можливості. Значить, якщо у вашому житті навіть не все так добре, як мінімум кожні 24 години ви отримуєте шанс все виправити і змінити на краще.

Свята 27 лютого, фото: pixabay
Свята 27 лютого, фото: pixabay

Привітання смс

А Вас – с днём оптимиста!

Да, Вас, кто выбрит чисто,

Кто снова строит планы,

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Не щупая карманы.

Не хныча и не споря

Опять поедет к морю.

Кто знает толк в варенье

И в классном настроенье.

Кто плачет лишь от смеха,

Кто баловень успеха.

И у кого в стакан

Налиты хоть сто грамм.

Свята 27 лютого, фото: pixabay
Свята 27 лютого, фото: pixabay

Поздравляем с днём оптимиста!

И желаем Вам от души

Чтобы небо было бы чистым,

И росли бы пышно усы.

А по ним мёд, пиво стекало

Прямо в рот потоком сплошным,

Чтобы денег было не мало,

Неприятель был бы смешным.

И в колёсах не было б палок,

Всё сбывалось, всё для тебя.

Было б время счёта для галок,

Без напряга в офис идя.

Я тебя хочу поздравить,

Ведь ты – оптимист.

Пускай всегда счастливой

Будет твоя жизнь!

Не грусти ты никогда.

Не жалей о прошлом,

Думай только ты всегда

В жизни о хорошем!

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua якщо вам раніше не вистачало вихідних, то можете не сподіватися на поліпшення. В Україні збираються змінити трудове законодавство і таким чином позбавити людей законного (в даний момент) вихідного.

Також Знай.ua писав, скоро відбудеться автоматична індексація виплат. Багато пенсіонерsd можуть отримати надбавку, ось тільки ще більше людей її втратять. Мінсоцполітики вже розповіли, кому не пощастить в цей раз.

Нагадаємо, після всіх подій, пов'язаних з коронавірусом, українцям пропонують пройти онлайн-тест для визначення хвороби. Хоча він профілактичний, але хоча б можна буде дізнатися, чи варто бити паніку.