Відомий політичний експерт та блогер Юрій Романенко відреагував на новину телеканалу CNN про те, що алкоголь нібито "вбиває" китайський коронавірус штаму COVID-19.

Відповідний скріншот з новинного шоу західного ЗМІ Романенко опублікував у своєму Telegram-каналі "Romanenko Dreams&Nightmare Show".

"Все, нас короновірус точно не візьме, хоча мінімум три випадки в Україні вже є", - іронічно підписав кадр політолог.

скріншот з Telegram-каналу

Варто уточнити, що за останніми даними, у світі зафіксовано більш 80 тисяч випадків зараження коронавірусом, померли близько 2700 інфікованих. Відомо, що захворювання виявлено в 34 країнах світу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

коронавірус в Китаї, фото: gettyimages
коронавірус в Китаї, фото: gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Юрій Романенко провів аналогії між нездатністю української влади назвати конфлікт на сході України війною з можливим фактом приховування поширення коронавіруса.

Як повідомляв портал Знай.uа, доктор Євген Комаровський продовжує нагадувати, що коронавірус не такий страшний, як про нього говорять.

Також портал Знай.uа писав, що коронавірус перебрався з Азії в Європу і став ближче до України. Тим часом з'явився онлайн-тест на COVID-19, який може пройти кожен.