Українського скульптора Віктора Архипова затримали в Острозі. Він намагався вбити свого друга у своїй майстерні. На даний момент його затримали, у разі доведення провини йому загрожує довічне ув'язнення.

52-річний скульптор є жителем села Розваж. На території складських приміщень Острозькій академії він пив алкоголь зі своїм другом. Між ними виник конфлікт і Архипов з кухонною сокирой напав на 30-річного товариша. Після декількох ударів по голові потерпілий зміг втекти.

Про інцидент повідомили в місцевій поліції, а медики діагностували у чоловіка рубані рани голови і відкриті перелом потиличної та лобної кісток голови, відкриту черепно-мозкову травму та забій головного мозку. Зараз постраждалий у реанімації.

Місце злочину, фото: Національна поліція
Місце злочину, фото: Національна поліція

Архипова затримали і помістили в ізолятор тимчасового утримання. Йому вручили підозру у скоєнні замаху на вбивство, а 25 лютого сед постановив запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Поліцейські оглянули місце злочин і виявили, що в каналізаційній шахті знаходиться тіло жінки, яку закопали сміттям і вугіллям. Виявилося, що загибла – 49-річна мешканка Острога, яка зникла майже місяць до цього інциденту. На тілі виявили поранення грудної клітини.

Місце злочину, фото: Національна поліція
Місце злочину, фото: Національна поліція

Підозрюваний заперечує свою причетність до вбивства жінки і розповідає, що останній раз її бачили до Нового року. Архипов влітку 2019-го перестав працювати в Острозькій академії, в той же час в адміністрації кажуть, що не знають, чому чоловік продовжував приходити в майстерню.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, п'яний школяр закопав 10-річного хлопчика в лісі - такої жорстокості світ не бачив.

Як повідомляв Знай. ua, двох львів'ян вбила страшна інфекція, схоже на коронавірус.

Також Знай. ua писав, що дівчина несподівано "воскресла", ледве не ставши донором мимоволі.