У місті Кременчук (Полтавська область) стався вельми тривожний випадок. Чоловік придбав у магазині відомої українкою мережі "АТБ" продукти харчування, які потенційно загрожують життю і здоров'ю.

Про це стало відомо завдяки відгуку покупця на одному з українських сайтів.

Чоловік опублікував два знімки — банку печінки тріски та пакетик чіпсів, які виробляють власні лінії "АТБ". У жерстяній банці плавала зіпсована печінка. Вказаний термін придатності на упаковці не відповідає реальному терміну, який вже давно закінчився.

Зіпсований продукт "АТБ", фото: ОТЗЫВНИК
Зіпсований продукт "АТБ", фото: ОТЗЫВНИК

Зіпсований продукт "АТБ", фото: ОТЗЫВНИК
Зіпсований продукт "АТБ", фото: ОТЗЫВНИК

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

А ось у пачці чіпсів чоловік знайшов предмет, схожий на невеликий металевий дріт. За словами покупця, він неодноразово натрапляв на зіпсовані продукти, навіть на підробки під певні бренди. Також чоловік звертався до керівництва супермаркету, проте адміністрація магазину не вжила жодних заходів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ПриватБанк виправдався за нерви, сили і час клієнтів.

Як повідомляв Знай.uа українець купив в Metro "хворий" делікатес, як втратити репутацію за 28 годин.

Знай.uа писав, жінка ледь не проковтнула величезний болт – ось чим напихають хліб у пекарні.