Відомий журналіст та блогер Михайло Шнайдер розповів українцям дуже надихаючу історію про те, як українець ризикуючи власним життям врятував автобус від кривавих планів невідомого підривника.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Михайла Шнайдера в мережі Facebook.

Публікація Михайла Шнайдера, Facebook
Публікація Михайла Шнайдера, Facebook

"Герой нашого часу. Друзі, знайомтеся це Юрій Малявін з Харківської Області. Юрій повертався додому на рейсовому автобусі. Як раптом один з пасажирів дістав осколкову гранату і став погрожувати її підірвати. При цьому висмикнув і викинув чеку. У тому, що граната була справжня і реальна загроза, наш герой не сумнівався. Адже Юрій ветеран Афганістану, він втратив там ногу і бачив на війні дуже багато, в тому числі і те, як працюють такі пристрої. Він розумів, що від моменту висмикування кільця до вибуху – лічені секунди. Не гаючи ні миті, Юрій відібрав у зловмисника гранату і тримав її в руці протягом години, поки не приїхали поліція і вибухотехніки. Просто дивовижне мужність і сила духу. Ризикуючи своїм життям, він врятував десятки пасажирів. Респект вам Юрій. Ви справжній чоловік. Ви справжній герой.", - пише Шнайдер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, зарплатою Смілянського можна забезпечити сотні листонош, скільки отримує глава Укрпошти.

Як повідомляв Знай.uа відсутність нормальних доріг вже не новина, але цими фото все ще можна вразити українців.

Знай.uа писав, українська бабуся вибила "хедшот" в прямому сенсі слова, ось він новий чемпіон Counter-Strike.