Ситуація з коронавірусом у світі загострюється настільки, що цим іноді користуються нечисті на руку люди.

І проблема вже вийшла далеко за межі Китаю, Італії, де найбільше наших заробітчан, а також Польщі, в якій нібито нещодавно був випадок зараження.

У столиці Азербайджану Баку нещодавно почали відбуватися дивні речі. Як стало відомо порталу Знай.uа з власних джерел, в будинки місцевих жителів приходять аферисти.

коронавірус в Китаї, фото: gettyimages
коронавірус в Китаї, фото: gettyimages

Представляються вони нібито дезінфекторами, але пускати їх категорично не рекомендується. В той момент, коли відчиняються двері вони спокійно розпилюють газ, що викликає сон, і грабують приміщення.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Люди масово намагаються попередити один одного про це по власних каналах, оскільки офіційної заяви з цього приводу ніде не почути.

Кажуть, що вже є жертви подібних махінацій. Через китайський вірус Азербайджан, до речі, нещодавно закрив кордон з Іраном, Грузія прийняла таке саме рішення.

коронавірус у Китаї, фото: gettyimages
коронавірус у Китаї, фото: gettyimages

Щоб це не повторилося в іншій країні, в тому числі в Україні, слід пам'ятати про власну безпеку і проходити тільки ту дезінфекцію, яка затверджено офіційно.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, після протестів у Нових Санжарах з 21 по 25 лютого було складено 15 адміністративних протоколів, 6 з яких щодо людей у стані алкогольного сп'яніння.

Як повідомляв портал Знай.uа, ворожий прийом у Нових Санжарах засмутив евакуйованих українців, які навіть подумати не могли, що в них полетять камені.

Також портал Знай.uа писав, що 6 березня за умови відсутності симптомів коронавіруса всі евакуйовані зможуть покинути санаторій у Нових Санжарах.