Українець, який залишився в Китаї, звернувся до президента та глави МЗС з проханням евакуювати його з Уханя. Він записав відеозвернення, де зазначив, що крім дівчини з собачкою в Ухани залишилося ще троє громадян України, які хочуть потрапити додому. Про це повідомляє hromadske.

Українець розповів, що відразу після того, як його не пустили на борт через підвищеної температури, протягом декількох днів йому тричі провели аналіз і не виявили китайський коронавірус. Зараз він почуває себе добре.

Слава заявив, що "крім дівчини з собачкою, в Ухані ще троє українців, яких евакуювали в Україну з-за підвищеної температури".

коронавірус в Китаї, фото: gettyimages
коронавірус в Китаї, фото: gettyimages

"Я постійно на зв'язку з посольством України, але якоїсь конкретної інформації по нашій евакуації вони надати не можуть", - сказав він.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Святослав повідомив, що самопочуття у нього прекрасне, якщо не вважати дану ситуацію, в якій він вже на карантині знаходиться 1,5 місяця.

Українець додав, що єдине, про що йому повідомили, що він не зможе покинути територію Китаю самостійно, а тільки з допомогою посольства України.

Також він додав до відео показник своєї температури за 26 лютого. Як і в попередні рази, вона в нормі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 10 жертв в тиждень, українців косить хвороба страшніша коронавіруса.

Як повідомляв Знай. ua, заробітчани привезли коронавірус в Україну, тестів на всіх не вистачить.

Також Знай. ua писав, що украинка, яку кинули напризволяще в Ухані, звернулася до Зеленського.