Заступник міністра охорони здоров'я, а також головний по коронавірусу в Україні Віктор Ляшко заявив, що наразі в державі бушує страшніша хвороба, аніж смертельна інфекція з Китаю.

Про таке він заявив під час прямого ефіру у шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1".

Відтак, під час ефіру телеведуча Наталія Мосейчук нагадала Ляшку про свинячий грип, який наразі бушує в Україні, та запитала, а чи страшніший коронавірус за нього. В свою чергу заступник міністра заявив, що так, грип є дійсно небезпечнішим за смертельну інфекцію з КНР.

Скріншот з відео
Скріншот з відео

"Для України сьогодні грип на першому місці, оскільки він є, він циркулює… В цьому сезоні в нас померло 43 особи. Тому він нього ми повинні захищатися такими ж методами, як і від коронавірусної інфекції… В першу чергу, від грипу є засіб профілактики – вакцинація. І пандемічний штамп грипу, так званого свинячого, він входить до складу сезонних вакцин, і люди повинні робити щеплення, адже це єдиний ефективний засіб від грипу", - сказав він.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у зв'язку з коронавірусом у Китаї, місцева влада Гонконгу прийняла рішення видати кожному жителеві на руки по $1280. Відомо, що для цього необхідно бути постійним повнолітнім жителем даного адміністративного району КНР.

Як повідомляв Знай. ua, коронавірус завадив виробництва бюджетного iPhone SE2, Apple змінює терміни.

Також Знай. ua писав, що вже двох українців госпіталізовано з підозрою на коронавірус.