Погода на 28 лютого в Україні: точний прогноз

У п'ятницю в Україні не варто чекати сильного свята або дуже приємної погоди. Температура буде набагато нижче, ніж напередодні, навіть вночі можливі заморозки. Також у багатьох областях будуть сильні опади у вигляді дощу з мокрим снігом. Але будуть області з сухою погодою.

На заході температура досить низька, вдень очікується від +2 до +6 градусів. Найвища температура в Чернівцях і Хмельницькому. Вночі ж не обійдеться без морозів – від -2 до +1 градуса. Опади у вигляді дощу з мокрим снігом будуть по всій території крім Хмельницької області – тут мінлива хмарність.

На півночі по всіх областях хоча і сухо, але прохолодно. Температура вдень від +3 до +6 градусів. А вночі синоптики обіцяють від -2 до +2 градусів. Також тут не буде опадів і весь день мінлива хмарність.

Погода в Україні, фото: скріншот  Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: скріншот Український гідрометеорологічний центр

На сході будуть не такі холодні ночі, однак вдень температура мало чим відрізняється від інших областей. Крім того, тут ще й пройдуть сильні дощі з мокрим снігом по всій території. Вдень температура від +5 до +7 градусів, а вночі від +2 до +5 градусів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На півдні не тільки не буде опадів, але і навіть хмари не очікуються, лише сонячна погода. Денна Температура не дуже висока, але і не низька – від +6 до +9 градусів. А от вночі температурні показники піднімуться тільки від +1 до +5 градусів.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua українським школярам нічого боятися, жодна зараза не пройде. У школах Києва вирішили ввести посилений режим дезінфекції, щоб хвороби не занеслись і не поширювалися. Причина всього цього – коронавірус.

Також Знай.ua писав, українців вбиває дещо посильніше коронавіруса, щотижня по 10 жертв. Після прочитання ви захочете зробити собі щеплення, так як в зоні ризику кожен українець.

Нагадаємо, в українських школах для учнів старших класів збираються ввести новий предмет. На програмування не сподівайтеся. Зате після його вивчення можна буде сміливо відзначати 14 жовтня, як своє свято.