Історія та традиції свято

Військовий штурман – дуже важлива професія в Україні, особливо в такий складний для країни час. Це свято відзначають у нашій країні вже більше 10 років. У 2008 році його заснували за наказом міністра оборони. З тих військові штурмани авіації ЗСУ відзначають його кожен рік, як своє професійне свято. Зазвичай їх вітає начальство, міністерство оборони, рідні, близькі та друзі. Для цього чудово підходять як листівки, так і прості привітання смс. Керівництво країни зазвичай теж виступає з поздоровленнями або публікують їх на своїх каналах.

Бути штурманом – престижно і дуже відповідально. Сам день створили, щоб підвищити престиж цієї посади, виховати в людях патріотизм і додати ще традицій в авіаційну сферу. Ще вважається, що тоді військовослужбовці будуть більш сумлінно виконувати свої обов'язки. Саме від розрахунків штурмана залежать життя пілотів, результат військових дій, а за цими розрахунками стоїть висока кваліфікація штурмана і великі знання в даній сфері.

Свята 28 лютого, фото: getty images
Свята 28 лютого, фото: getty images

Привітання смс

День штурманської служби зараз

Збройних сил України.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Ти ж в авіації ворон і ас,

Для тебе привітання нині.

Хто готовий завжди курс прокласти

Повинен чудово жити:

Також купатися в достатку,

І щоб удома все було в порядку.

Будь же здоровий багато чудових літ

Небу за життя салют і привіт.

І в хмарах ти літай, не сумуй, не зітхай.

Свято своє світле скоріш зустрічай!

Свята 28 лютого, фото: pxhere
Свята 28 лютого, фото: pxhere

З днем штурмана тебе я вітаю

Збройних України сил.

Щоб небо було синім побажаю,

І кожен день мав радісний посил.

Нехай кар'єра прагне в височінь,

Удача хай не підведе,

Невдачі не побачиш тінь,

А щастя більше ще прийде.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua українським школярам нічого боятися, жодна зараза не пройде. У школах Києва вирішили ввести посилений режим дезінфекції, щоб хвороби не занеслись і не поширювалися. Причина всього цього – коронавірус.

Також Знай.ua писав, українців вбиває дещо посильніше коронавіруса, щотижня по 10 жертв. Після прочитання ви захочете зробити собі щеплення, так як в зоні ризику кожен українець.

Нагадаємо, в українських школах для учнів старших класів збираються ввести новий предмет. На програмування не сподівайтеся. Зате після його вивчення можна буде сміливо відзначати 14 жовтня, як своє свято.