На Донбасі терорист на прізвисько "Товстий", який активно воював на боці російських окупантів, пішов з життя.

Про це у своєму Telegram-каналі розповів український військовий ВСУ і блогер Анатолій Штефан ("Штірліц").

"26.02.20 Богданов "Товстий" Максим сходив на концерт Кобзона. Квиток коштував 200 рублів. Самоліквідувався", - написав Анатолій Штефан про терориста.

До слова, Богданов Максим, саме так звали окупанта, народився в 1992 році в Росії в Магаданській області. Останнім часом він проживав в Донецькій області біля Маріїнки, в місті Докучаєвськ, куди й приїхав з Росії, аби вбивати українських військових.

Скріншот допису
Скріншот допису

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто зауважити, що після того, коли український військовий написав про "самоліквідувався" терориста, росіяни придумали фейк, що найманця вбили українці в бою.

"Годуй вату лайном або як самоліквідувавшись орк без ноги, стає підступно вбитим українськими карателями міною при обстрілі. Які ж вони все ж таки дятли, вата лайнішко хаває нормально", - написали вони.