На одному з полігонів у районі проведення ООС на узбережжі Азовського моря українські захисники відпрацювали бойові стрільби та навички відбиття передових сил десанту противника.

Відповідне повідомлення з'явилося на офіційній Facebook-сторінці.

Відтак, як відзначається, навчання з протидесантної оборони узбережжя відбулось на одному з полігонів у районі проведення операції Об’єднаних Сил. Так, основним завданням тактичної групи "Маріуполь" було недопущення висадки основних та відбиття передових сил десанту противника, відкидання противника назад у море та знищення його під час відходу.

Військові, фото: ЗСУ
Військові, фото: ЗСУ

"Загалом було задіяно близько 400 чоловік особового складу, 5 кораблів та катерів, 25 одиниць різних артилерійських систем, включаючи реактивні системи залпового вогню, 13 бойових броньованих машин (танки, бойові машини піхоти та бронеавтомобілі різних типів), 2 вертольоти Мі-8 армійської та 1 Мі-14 морської авіації, а також 2 літаки-штурмовики Су-25 і два винищувачі МіГ-29", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Військові, фото: ЗСУ
Військові, фото: ЗСУ

Окрім цього, підкреслюється, що оскільки навчання відбувається в умовах протидії російській агресії та безпосередньо у районі проведення операції Об’єднаних Сил, то обстановка була максимально наближена до реальної.

[embed]https://www.facebook.com/pressjfo.news/posts/800198193806132?__xts__

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "акційні квитки на концерт Кобзона" отримали півсотні окупантів.

Як повідомляв Знай. ua, на Донбасі бойовики застосували заборонені "подарунки" Путіна, є жертви.

Також Знай. ua писав, що найманці Путіна нахабно прорвалися через ВСУ, як виглядає Донбас після штурму бойовиків.