У суботу, 29 лютого, на території України буде хмарна погода. Синоптики Укргідрометцентру повідомили, що дощі нарешті відступлять і вихідні почнуться з сухої погоди.

Так, тепло буде майже у всіх областях країни – +9 +11 градусів. Дещо прохолодніше буде на Півночі: Сумщина, Чернігівщина і Київщина, там очікують +5 +8 градусів вище нуля. Однак сонячної погоди в цю суботу чекати не варто.

У Києві очікується ясний ранок, але похмурий день і ввечер. Субота пройде без опадів.

погода 29 лютого, скріншот з Укргідрометцентру

Народний прогноз погоди в Україні

29 лютого відзначається день пам'яті Іоанна Кассіана Римлянина. У цей день наші пращури не працювали, вважали за краще не виходити з дому, особливо до сонячного сходу. У давнину примітили, якщо собаки катаються – до снігу, а то й до хурделиці.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, синоптики розповіли, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що на початку березня варто очікувати опадів, а з середини першої декади місяця очікується сильний вітер.