У Чорнобилі знайшли те, що в будь-яку секунду може "скосити" тисячі українців

Уповноважений президента з питань земельних відносин Роман Лещенко заявив, що у Чорнобильській зоні виявили вкрай небезпечну знахідку. На забруднених радіацією територіях знайшли сільськогосподарські поля, на яких вирощують кукурудзу, сою і соняшник, які потім вивозять з Чорнобиля і продають.

Столицю заполонили люди в захисних спецкостюмах від коронавірусу

У Києві розпочалося спільне навчально-тренувальне заняття щодо організації та проведення профілактичних заходів на випадок виявлення хворого (підозрюваного) на гостре респіраторне захворювання, викликане коронавірусом Covid – 19.

У Нових Санжарах від коронавірусу захищатимуть презервативами? Пацієнти показали докази

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Евакуйованим з китайського Уханю через коронавірус українцям, які зараз перебувають на карантині у Нових Санжарах, роздали презервативи.

Про це написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook Олександр Махов, один з чоловіків, розміщених на карантин.

Грета Тунберг схвалить – в Україні створили еко-пакети з картоплі

В Україні розробили унікальні еко-пакети з картоплі. Еко-пакети з картоплі розкладаються всього за 90 днів, але при цьому вони міцні, як і звичайні. Їх почали виробляти на дніпровському заводі "Новіс".

Паніка через коронавірус доводить людей до істерії, полиці магазинів спорожніли, в столиці запроваджують обмеження

В Чехії через паніку, викликану поширенням смертельного коронавірусу, полиці магазинів порожніють на очах, а в столиці збираються запровадити обмеження.

В мережі з'явились фото, які демонструють спорожнілі прилавки супермаркетів в Празі - люди активно закуповуються продуктами.