Погода на 29 лютого в Україні: точний прогноз

На цих вихідних в Україні буде хоча і не дуже жарка, але досить приємна погода. Останній день зими вирішив трохи потягнути час в цьому році, але і зима не була такою суворою, як у минулі роки. Тому не дивно, що зараз досить високі температури вдень і вночі

На Заході по всіх областях без опадів, мінлива хмарність та тепла погода. Температура вдень у західних областях очікується від +4 до +9 градусів. Найтепліше буде в Чернівецькій області. А вночі будуть невеликі заморозки, тому краще не спати з відкритим вікном. Температура вночі від 0 до -3 градусів.

На півночі теж день пройде без опадів і порадує періодичними проясненнями сонця між білих хмар. Температура в північних областях від +5 до +8 градусів вдень, а вночі така ж, як і на заході – від 0 до -3 градусів.

Погода в Україні, фото: скріншот Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: скріншот Український гідрометеорологічний центр

На сході цей суботній день пройде без дощів і без снігу, тільки мінлива хмарність по всій території. Температура вдень від +6 до +8 градусів, а вночі від 0 до -4 градусів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У південній частині країни синоптики обіцяють приємну і теплу погоду з мінливою хмарністю і високими температурами. Вдень стовпчики термометрів піднімуться від +9 до +11 градусів в областях і від +7 до +9 градусів в Криму. До речі, в Криму можливий несильний дощ. Температура вночі на півдні від 0 до +3 градусів.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua скоро починається весна і день стає все довшим, а значить, українці, як і кожен рік до цього, будуть переходити на літній час. Ми розповіли, коли це буде, як підготуватися і в яку сторону переводити годинник.

Також Знай.ua писав, цієї неділі православні християни відзначають свято Прощену неділю. Українцям розповіли, як правильно підготуватися до такого свята і як правильно просити прощення за свої гріхи.

Нагадаємо, в Україні збираються повністю змінити трудове законодавство. Але для багатьох людей це може стати не тільки ударом по гаманцю, а й ударом по особовому часу і здоров'ю. Слуги народу вирішили забрати один вихідний на тиждень.