Що це за свято

Цей день дуже важливий і дуже цікавий. Не тільки тому що в цьому році у нас є 29 лютого. Так, рік високосний, але його рідко вважали щасливим, а саму зиму ніколи не вважали дуже хорошим часом. Тому багато народів раділи, що холодна пора закінчилася, більше не доведеться жити в голоді і в холоді. Крім того, прихід весни завжди був щастям навіть на рівні підсвідомості. Адже як і ми, люди, і тварини, і птахи радіють, коли починає дути весняний вітерець, коли все починає поступово розквітати і наповнюватися життям. І навіть ті, хто дуже любить гарний сніг, зимові свята і холодну погоду, не зможуть не порадіти такій красі. Тому люди звикли вітати один одного із закінченням сезону та початком нового, цікавого і прекрасного періоду.

Свята 29 лютого, фото: pixabay
Свята 29 лютого, фото: pixabay

Листівки і поздоровлення

Растаял снег, деревья голы,

И в соснах шорох – дышит бор.

И в венах – ветках ходят смолы,

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

И слышен птичий перебор.

С Последним днём зимы мы рады

Поздравить каждого теперь.

Улыбкой милой снежной бабы

Проводим зимушку за дверь.

Пусть бездорожьем в даль умчится,

Мы спрячем санки до поры.

Лишь иногда она присниться

Под смех весёлой детворы.

Свята 29 лютого, фото: pixabay
Свята 29 лютого, фото: pixabay

Сегодня кончилась зима,

Можно забыть ее морозы.

Идет красавица-весна,

Неся нам сладостные грезы.

Поздравляю с концом холодов!

Давай с тобой встречать тепло.

Освободились от оков,

Чтоб все ожило и расцвело.

Желаю новых поворотов,

Пусть сердце не стареет.

Забудь про зимние заботы,

Пусть весна тебя согреет!

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua скоро починається весна і день стає все довшим, а значить, українці, як і кожен рік до цього, будуть переходити на літній час. Ми розповіли, коли це буде, як підготуватися і в яку сторону переводити годинник.

Також Знай.ua писав, цієї неділі православні християни відзначають свято Прощену неділю. Українцям розповіли, як правильно підготуватися до такого свята і як правильно просити прощення за свої гріхи.

Нагадаємо, в Україні збираються повністю змінити трудове законодавство. Але для багатьох людей це може стати не тільки ударом по гаманцю, а й ударом по особовому часу і здоров'ю. Слуги народу вирішили забрати один вихідний на тиждень.