В українській столиці, де днями проводили масштабні навчання на випадок виявлення захворювання коронавірусом, пасажир метрополітену здивував досить дивним вчинком. Молодий хлопець вирішив захистити себе від хвороби радянським протигазом.

Про це стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу "Х.К.".

Хлопець у протигазі, фото: Telegram-канал "Г. К."
Хлопець у протигазі, фото: Telegram-канал "Г. К."

"Доброго ранку в столичному метро. Для тотального захисту від коронавіруса не вистачає тільки ОЗК." - підписали знімок.

Так, на фотографії можна помітити, як молодий чоловік стоїть у вагоні метро, напнувши протигаз, і задумливо дивиться в екран свого смартфона.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Проте, варто зазначити, що пасажири вагона не особливо звертають увагу. Кияни вже звикли, що навіть наприкінці лютого можна побачити різні картини, навіть людей у літніх шортах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Україна готується до апокаліпсису: в яких лікарнях прийматимуть хворих на коронавірус.

Як повідомляв Знай.uа заражена українська заробітчанка вилікувалася від коронавіруса і подарувала надію десяткам тисяч.

Знай.uа писав, коронавірус не пройде: хвостатих прикордонників у "Борисполі" оснастили засобами індивідуального захисту.