У Рівному молодий хлопець викрав маршрутку та почав нею перевозити місцевих жителів, які оплачували проїзд. Таким чином він вирішив позбутися нудьги та розважити себе.

Про це повідомляє патрульна поліції Рівненської області.

Як відзначається, близько шостої ранку патрульним на службовий планшет надійшло повідомлення про викрадення на вулиці Млинівській зі стоянки маршрутки, яка їздить за маршрутом 51.

Через декілька хвилин інспектори виявили цей маршрутний транспортний засіб на вулиці Соборній та зупинили його. Та були шоковані – водієм виявився 16-річний хлопець, житель Малого Олексина. Він пояснив правоохоронцям, що побачив ключі від автобуса на місці і вирішив розважитися – покататися на маршрутці. За результатами перевірки хлопець був тверезим.

Юнак, який поцупив маршрутку, фото: патрульна поліція
Юнак, який поцупив маршрутку, фото: патрульна поліція

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Окрім цього, у салоні знаходилося 3 пасажирів, які стверджували, що випадково стали учасниками події та лише мали намір скористатися послугами маршрутного – їх опитали та відпустили. Щодо юного зловмисника, то на нього правоохоронці склали два протоколи: керування особою, яка не має права керування та керування транспортним засобом без реєстраційного документа.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше