Зеленський негайно викликав на "килим" Гончарука - "Льошине прем'єрство висить на волосині"

Президент України Володимир Зеленський викликав прем'єр-міністра Олексія на Гончаруку на серйозну розмову, на якій і вирішиться доля останнього. Про таке на власній Facebook-сторінці написав український блогер Михайло Шнайдер.

Гончарук, фото: Facebook
Гончарук, фото: Facebook

Папа Римський серйозно хворий? ЗМІ повідомили тривожну новину

Папа Римський Франциск вже третій день поспіль скасовує свою участь у публічних заходах через хворобу. Низка ЗМІ вже встигла повідомити про коронавірус.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Про хворобу Папи Римського повідомляє видання Bloomberg.

Через погане самопочуття Франциск не провів месу для духовенства. Триденна перерва у публічних заходах через стан здоров'я стала безпрецедентною для римського понтифіка - до цього він ще не дозволял таких послаблень у своєму щільному робочому графіку.

Папа Римський Франциск, скріншот: YouTube
Папа Римський Франциск, скріншот: YouTube

Розгнівані мешканці підпалили лікарню через заражених коронавірусом, жорстокість жахає

З'явилася інформація, що в п'ятницю, 28 лютого, в іранському місті Бендер-Аббас місцеві жителі підпалили лікарню. Вони вважали, що саме там розмістять інфікованих китайським коронавірусом з іншого міста. Про це повідомляє Alarabiya.

Коронавірус, фото Getty Images
Коронавірус, фото Getty Images

Ющенко став "зеленим шершнем" та довів українців до здичавіння - "Ти бджола, а я бджоляр"

У мережі висміяли третього президента України Віктора Ющенка, а точніше його унікальну фотографію, яку напередодні оприлюднив на власній Facebook-сторінці українець Сергій Наумович.

Віктор Ющенко, фото з Facebook
Віктор Ющенко, фото з Facebook

Тіна Кароль і Дан Балан злилися в солодкому поцілунку за лаштунками "Голосу країни", фанати в екстазі

Як відомо, знаменитій українській співачці, тренеру шоу "Голос країни" Тіні Кароль вже досить давно приписують романтичні відносини із колегою по пісенного проєкту Даном Баланом. І цей раз не став винятком. Вірні фанати зіркової пари розмістили на сторінці в соціальній мережі Instagram цікаве відео.

Тіна Кароль і Дан Балан, скріншот з www.youtube.com/watch?v=pnovqMSdXjg
Тіна Кароль і Дан Балан, скріншот з www.youtube.com/watch?v=pnovqMSdXjg