НАК "Нафтогаз України" оголосив про відключення від газопостачання 16 підприємств-боржників, що надають послуги з централізованого опалення жителям дев'яти областей України.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби компанії.

"З 19 лютого 2020 року 36 з 52 підприємств-боржників здійснили необхідні мінімальні платежі на користь Нафтогазу і уникли ризику відключення від газопостачання.

У зоні ризику залишаються 16 виробників тепла, які не виконують жодної з умов щодо розрахунків, передбачених положенням про ПСО (покладення спеціальних обов'язків - "Знай.ua").

Компанія письмово повідомила ці підприємства про необхідність проведення термінових розрахунків для уникнення припинення газопостачання з 1 березня 2020 року.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Для уникнення ризиків припинення теплопостачання населення Нафтогаз наполягає на необхідності термінового проведення розрахунків відповідно до вимог положення про ПСО", - йде мова у заяві "Нафтогазу".

Підприємства з заборгованістю перед Нафтогазом, naftogaz.com
Підприємства з заборгованістю перед Нафтогазом, naftogaz.com

Підприємства, які досі не внесли мінімальних платежів, знаходяться в Дніпропетровській, Київській, Луганській, Одеській, Полтавській, Харківській, Херсонській та Хмельницькій областях.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Нацкомісії визнали помилку в нових платіжках за газ і зобов'язалися виправити.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Нафтогаз" змилується над "Газпромом" у судовій тяганині: українці озвучили хитру вимогу.

Також "Знай.ua" писав, що Нафтогаз переведе українців на буржуйки: і вівці цілі, і Коболєв в теплі.