Український політик Сергій Шахов показав у прямому ефірі у Facebook ситуацію у місті Сєвєродонецьк на Луганщині. На кадрах за спиною політика видно вогонь. Як зазначає Шахов, саме зараз відбувається екологічна катастрофа в прямому ефірі.

Виявляється, просто зараз в атмосферу викидаються тонни шкідливих речовин на хімзаводі "Азот". Таким чином кожна секунда зволікання грозить отруєнням всієї Луганської області.

Сєверодонецьк, скріншот: Facebook / Сергій Шахов
Сєверодонецьк, скріншот: Facebook / Сергій Шахов

"Екологічна катастрофа в прямому ефірі! Просто зараз в атмосферу викидаються тонни шкідливих речовин на хімзаводі "Азот". Кожну секунду зволікання вони отруюють всю Луганську область. Я закликаю представників усіх силових структур негайно приїхати на місце подій. І пояснити сєвєродончанам, хто за цим стоїть." - йдеться у повідомленні. Сергій Шахов

Шахов закликав представників усіх силових структур негайно приїхати на місце подій. Політик також вимагає пояснити мешканцям Сєвєродонецька, хто за цим стоїть. Також він зазначив, що в умовах такої ситуації коронавірус відходить на другий план. Зі слів Шахова таким чином травлять мешканців Попасної, Рубіжного, Листчанська і Сєвєродонецька. Серед іншого такі викиди небезпечні онкологічними захворюваннями.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Экологическая катастрофа в прямом эфире! Прямо сейчас в атмосферу выбрасываются тонны вредных веществ на химзаводе "Азот". Каждую секунду промедления они отравляют ВСЮ Луганскую область. Я призываю представителей всех силовых структур немедленно приехать на место событий. И объяснить северодончанам, кто за этим стоит.

Geplaatst door Сергій Шахов op Zaterdag 29 februari 2020

Скріншот: Facebook / Сергій Шахов
Скріншот: Facebook / Сергій Шахов

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, не чекали обміну від Зеленського - українці, затримані росіянами в Азовському морі, повернулись додому

Як повідомляв портал "Знай.ua", критикував Кадирова і поплатився, чим завинив блогер-емігрант перед главою Чечні

Також "Знай.ua" писав, понівечена місцина та "підсмажені" дерева, на фото вдалося зафіксувати наслідки бою на Луганщині