Адвокат Влад Добош, який захищає в суді підозрювану у вбивстві журналіста Павла Шеремета Юлію Кузьменко, розповів про хворобу, яка спіткала його родину. Свій пост у Facebook, 28 лютого, чоловік присвятив українській медицині. Виявилося, що сім'я адвоката захворіла – з підвищеною температурою чоловік, його дружина і дитина звернулися в лікарню в Ірпені, але там необхідної допомоги не отримали.

За словами Влада Добоша, його звалила з ніг "якась зараза" ще в минулий понеділок, 24 лютого. Проте лікарі так і не змогли визначити, що це за хвороба – вірусна або бактеріальна інфекція. "Все різноманіття лихоманок і температури в діапазоні 37.5-39 так і триває. І страшніше, що цю заразу від мене підхопила дружина з дитиною", - пише адвокат. За його словами, коли температура у дитини піднялася до 40 градусів, вони викликали швидку. Дитину з дружиною відвезли в Ірпінську дитячу лікарню, звідти виштовхали, бо немає місця. Повезли в інфекційне відділення Ірпінської ЦМЛ в р. Буча.

Фото з поста Добоша
Фото з поста Добоша

"Там виявляється, чергового лікаря немає, ліків немає, гарячої води немає, навіть для чаю, умови на рівні середньовіччя, ніякого ремонту, навіть елементарно немає мила і туалетного паперу! Рекомендації медсестри пийте багато води. Охренеть, навіщо ми тоді їхали в лікарню?! Дружина дзвонить, що там біда повна, довелося самому з температурою вставати з ліжка їхати в так звану лікарню, привезти ліки і води!", - розповідає Добош.

Фото з поста Добоша
Фото з поста Добоша

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Він зазначив, що лікар з'явився тільки через дві години, але до цього хворій дитині ніхто навіть не підійшов. А про те, що у жінки температура взагалі ніхто не питав. Дитині вкололи те, що відмовилися колоти лікарі швидкої. А медсестра у лікарні ще питала, чи немає у прибулих пацієнтів свого термометра. Перший лікар на наступний день з'явився тільки в 11 ранку. За словами автора поста, медик навіть нічого не запитав у пацієнтів, та не послухав дитини.

Фото з поста Добоша
Фото з поста Добоша

"Але, це пафосно називається під контролем лікарів. Яких там немає. Забрав їх додому, сидимо втрьох будинку і лікуємо один одного. Поки не відчув на собі, зрозумів, що немає у нас ніякої нормальної медицини! Щоб вас, "реформатори", там лікували куди моєї дитини привезли! Додам, з самого початку зателефонували "сімейного лікаря" сказав приїжджайте до мене – послухаю, а те що ви на ногах стояти не можете то не аргумент!", - пише адвокат. Він також додав фото, зроблені в тій лікарні.

Скрін поста Добоша
Скрін поста Добоша

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Україну накриє найбільш потужна за 15 років епідемія грипу.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Україну прийшла епідемія грипу, сотні тисяч хворих.

Також портал "Знай.ua" писав, що Україну наздогнала небезпечна хвороба, під загрозою діти.