АТ "Укрзалізниця" оголосило про повернення супроводу потягів співробітниками Національної поліції України. Пілотний проєкт буде запущений на двох маршрутах дальнього сполучення, але у найближчому майбутньому правоохоронці мають супроводжувати усі поїзди.

Про це йдеться у заяві пресслужби "Укрзалізниці". Відповідне повідомлення також було розміщене на сторінці підприємства в соціальній мережі Facebook.

Першими супровід поліції побачать поїзди № 122/121 Миколаїв — Київ — Рівне та № 24/23 Одеса — Москва. Як повідомляють в "Укрзалізниці", саме ці маршрути були вибрані для тестування через високу кількість правопорушень.

Укрзалізниця, скріншот з відео
Укрзалізниця, скріншот з відео

"У межах реалізації стратегічної програми «Назустріч клієнту», що має на меті поліпшення якості послуг на залізничному транспорті, Укрзалізниця імплементує план заходів із підвищення безпеки пасажирів у поїздах та на вокзалах. Розвиток співпраці з Національною поліцією є важливою складовою", - прокоментував нововведення член правління "Укрзалізниці" Марчін Целеєвський.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Супровід поїздів правоохоронцями був ліквідований у 2013 році. Тоді керівництво компанії вирішило, що така діяльність є недоцільною через малу кількість роботи для представників закону.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Укрзалізниця повністю змінила графік: розклад потягів за новим часом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Укрзалізниця" поверне до життя півсотні закинутих станцій.

Також "Знай.ua" писав, що Укрзалізниця відмовилася від купе та плацкарту: українцям пропонують три класи поїздів.