Сьогодні, 7 березня, у Києві стався безпрецедентний випадок. Такої дикості столиця ще не бачила. Дивний горе-водій їдучи дорогою, зупинявся на світлофорі, вискакував з автомобіля, наче в нього біс вселився і стріляв уявним "стволом" по уявних ворогах. Дивовижне відео зняли відеореєстратором автомобіля, який рухався позаду. Ролик опублікували у відомому київському пабліку "Ху*вий Київ".

"У всіх гормони *бошат в голову? Розстрілював уявних ворогів біля Ультрамарину - "Михайло Старостін"", - йдеться у повідомленні під відео.

Стрілянина в центрі Києва, кадр з відео
Стрілянина в центрі Києва, кадр з відео

Так, у повідомленні припускають, що у водія гормональний сплеск через весну.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Невідомо, чи водій був під кайфом від впливу якихось психотропних речовин, чи просто психічно хворий, а можливо просто вирішив так позабавлятись поверед білого дня. Але у будь-якому випадку, оточуючих налякав випадок, адже страшно, коли поруч роз’їжджають такі неадеквати. Хтозна, що у нього в голові - чи уявна зброя і вороги, чи ще якісь таргани.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гостренького захотілося? Під Запоріжжям чоловік проковтнув ніж і "забув" про нього.

Як повідомляв Знай.uа у Львові скаліченому хлопцеві пришили відірвану руку, деталі унікальної операції.

Знай.uа писав, Слуги не свого народу - перші особи держави попалися на державній зраді і загриміли за ґрати.