Моторошний випадок стався у Миколаєві. Відтак, 19-річний безпритульний ледь не вбив власного товариша тільки через те, що той поділився з ним своїм помешкання та запросив його в гості.

Про таке на власній Facebook-сторінці розповіла волонтер Олена Бондаренко.

За її словами, Олег, саме так звати зловмисника, спочатку погрожував своєму товаришу Даниїлу, а потім і зовсім ледь не вбив.

"Даню сьогодні вночі порізав 19-річний виходець з інтернату Олег, який до цього жив на вулиці… він дізнався, що у Дані є житло і прийшов до нього. Жив близько місяця, двічі погрожував Дані ножем, маніпулював. У поліцію зверталися, але сказали, що без факту злочину, все це просто слова", - пише жінка.

Фото з допису
Фото з допису

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також відзначається, що врятував юнак його інший друг, який також жив у помешканні з потерпілим та знав зловмисника.

"Можу виділити героя цієї історії, Юру, який вчора випадково залишився у Дані ночувати, та вночі прокинувся від криків і побачив, що відбувається. Загалом Юра врятував Дані життя, і я просто пишаюся його вчинком, не кожен так зміг би", - йдеться в повідомленні.

Скріншот допису
Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше під Києвом чоловік відкрив вогонь по поліцейським: введено план "Грім".

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Харкові амазонки в погонах схопилися за пістолети - просто "у яблучко", гаряче відео.

Також "Знай.ua" писав, у Києві божевільний поліцейський уявив людей мішенями просто в зоні відпочинку: деталі