В місті Ківерці Волинської області вихователька так займалася вихованням дитини, що подряпала хлопчику шию та лице. Про інцидент повідомила мама малюка.

Багатодітна мама Галина Долинчук була шокована, коли старші діти привели молодшого сина з садочка додому усього подряпаного. Про це жінка написала на своїй сторінці в Facebook.

"Я більше тижня думала, написати чи ні, але сталась дуже прикра ситуація, про яку неможливо мовчати. Інцидент стався в дитячому закладі «Капітошка» що знаходиться в м. Ківерці Волинської області, де працює вихователем Случик Юлія Анатоліївна", - розповідає Галина.

Жінка пише, що 2 березня її син прийшов додому з подертим лицем.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

"Мій син прийшов додому із подертим лицем і шиєю.
На запитання: "Що сталося?", він відповів, що це "вихователька" хотіла раніше відправити його додому і вхопила з усієї сили за комірець сорочки, він не хотів іти, бо було ще рано (у нас група проплачується до 17:00), виривався і хотів гратися з дітьми в іншій кімнаті. І вона ось так "ненароком" поцарапала нігтями" - додає Галина.

Жінка скаржиться, що наступного дня спробувала з'ясувати ситуацією. Однак, вихователька і її постарша мама, яка неофіційно працює в цьому садочку накинулися на неї із звинуваченнями, криками і пригрозили більше ніколи не брати її сина в групу дитсадка.

"Вихователька Случик Юлія, як виявилося, взагалі немає жодних відповідних документів по вихованню дітей (договір з батьками, план роботи, санітарна книжка і т.д.)
Я вже мовчу про її маму - зовсім сторонню особу в даному закладі", - додає Галина Долинчук.

У коментарях користувачі соцмереж радять жінці звернутися до поліції, а не виносити і не з'ясовувати стосунки з вихователькою в інтернеті. Дехто ж не вірить, що працівники садочку так могли подряпати дитину.

Проте більшість коментаторів вибирають бік матері, і додають, що якби з їхніми дітьми таке трапилося, то вони б одразу подали до суду на таких горе-вихователів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше молодший брат Ілона Маска задумав перевершити генія. За його задумкою вертикальні городи спасуть Африку від голоду.

Як повідомляв портал "Знай.ua", улюблений курорт Порошенка підкосив коронавірус з Китаю, що відбувається на Мальдівах.

Також "Знай.ua" писав, що на Марсі знайшли органіку: живі люди чи молекули.