Відома українська телеведуча Алла Мазур, яка зараз веде боротьбу з онкологічним захворюванням, порадувала шанувальників "інсайдом". Телеведуча неймовірно зраділа зворушливому подарунку від Ольги Фреймут.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Алли Мазур в мережі Instagram.

Скріншот з Інстаграм Алли Мазур

" Хто дарує подарунки іншим на свій день народження?🧚‍♀️🌞 Маю зворушливу підтримку від давньої своєї симпатії Олі Фреймут ❤❤❤ Цю весняну чашку - горнятко, як кажуть львів'яни - з її улюбленого фарфору Оля спеціально привезла з Лондона. Тут ціла історія)) Везла в літаку в руках, ніжно: щоб не розбилась)) Зате як приємно тепер з цих квіточок пити чай - і вивчати в деталях "Етикет" від пані Фреймут" 🙂🙂 Хіба ж не прочитаєш - коли сама авторка дарує тобі такий комплімент? 😉😊 ", - підписала публікацію Алла Мазур.

Алла щиро висловила вдячність за приємні емоції і додала, що Ольга ФРеймут вміє додати романтики і зігріти день. У коментарях підписники побажали Аллі Мазур якнайшвидшого одужання.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, хвора на рак Алла Мазур отримала найкращий подарунок - "Ковток радості".

Як повідомляв Знай.uа Алла Мазур різко відповіла кривдникам за фейк про свою пухлину: "Хтось вирішив пограти з моєю хворобою".

Знай.uа писав, ведуча "Факти" на ICTV Олена Фроляк розповіла, як вперше потрапила на телебачення.