В окупованому Луганську викидають медичне обладнання на звичайну звалище. Так, те, що має утилізуватися спеціальним чином, в тому числі і деталі з радіоактивними компонентами, валяються на звичайних смітниках. Про це розповів Денис Казанський в Facebook.

"Для розуміння, яка дичину зараз твориться в Луганську. Радіоактивні деталі з викинутого медичного обладнання, які повинні утилізуватися спеціальним чином, тепер просто валяються на звалищах і в пунктах прийому кольорових металів. Тобто, ніякого контролю за поводженням з радіоактивними відходами і речовинами більше немає в принципі", - розповів він.

До посту він додав відео луганського блогера "Креосана", який розповів, як йому дісталася рентгенівська трубка з томографа, який "розгромили в універі" і пояснив, що хоче з неї стріляти по птахах.

" Цікаво, скільки грошей коштував цей величезний розгромлений фашистський томограф, від якого звільнили Луганськ "антифашисти"? Наскільки я розумію, ціни на томографи стартують від 1 млн грн", - резюмував автор.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Для понимания, какая дичь сейчас творится в Луганске. Радиоактивные детали из выброшенного медицинского оборудования, которые должны утилизироваться специальным образом, теперь просто валяются на свалках и в пунктах приема цветмета. То есть, никакого контроля за обращением с радиоактивными отходами и веществами больше нет в принципе. Вот, например, известный луганский блоггер "Креосан", который снимает на видео различные научные эксперименты, рассказывает, что в "универе разгромили огромный томограф", из которого ему досталась рентгеновская трубка. По ссылке видео целиком. В нем блоггеры также проводят эксперименты с рентгеновской лампой из стоматологического рентгена, которую ранее нашли на свалке. Там какие-то сумасшедшие уровни излучения. https://m.youtube.com/watch?v=hiYkSnm29b8 Интересно, сколько денег стоил этот огромный разгромленный фашистский томограф, от которого освободили Луганск "антифашисты"? Насколько я понимаю, цены на томографы стартуют от 1 млн грн.

Geplaatst door Денис Казанский op Zaterdag 7 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям перекрили шлях в Росію, як змінилися правила перетину кордону.

Як повідомляв Знай. ua, бойовики "ДНР" пішли в атаку і обстріляли воїнів ВСУ з гранатометів.

Також Знай. ua писав, що на кого поклало око ГРУ окупантів в першу чергу.