Обстріл українських захисників російськими окупантами із застосуванням ПТРК в районі населеного пункту Піски не міг залишитися без відповіді з боку наших військових. Про це повідомили у міністерстві оборони у Facebook.

Донбас, скріншот з Facebook

У повідомленні йдеться, що завдяки застосуванню сучасних оптико-електронних приладів, які нещодавно надійшли на озброєння українських підрозділів, наші захисники помітили відхід бойового розрахунку ПТРК противника із житлового сектору окупованого населеного пункту. Відхід цього розрахунку російські окупанти прикривали вогнем зі своїх позицій.

Донбас, скріншот: Facebook / ООС
Донбас, скріншот: Facebook / ООС

"Підрозділи Об’єднаних сил застосували всі наявні чергові засоби ураження для повного придушення вогневої активності російсько-окупаційних військ та знищення розрахунку ПТРК, який підбив автомобіль із українськими воїнами. По позиціям противника, з яких вівся вогонь, було нанесено низку ударів, за результатами яких, уся вогнева активність ворога була припинена. Розрахунок ПТРК, як бойова одиниця, перестав існувати — один оператор був вбитий, інший важко поранений", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За інформацією міністерства оборони, після закінчення бою, з уражених позицій противник почав вивозити вбитих та поранених. Всього було задіяно до чотирьох медичних евакуаторів. Втрати противника на цій ділянці склали до трьох вбитих та до п’яти поранених різного ступеня важкості.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, бойовики відкрили прицільний вогонь біля лінії розведення сил на Донбасі, дані ООС.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський не визнає війну з Росією на Донбасі? "Це заморожений конфлікт".

Також "Знай.ua" писав, один генерал, інший міністр оборони – через 6 років названо причетних до авіакатастрофи рейсу MH17.