Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" після введення деякими країнами обмежень на в'їзд вирішила скасувати близько 2000 рейсів, запланованих на весну. Про це повідомляє прес-служба компанії.

"МАУ продовжує забезпечувати повітряне сполучення між країнами і континентами і одночасно балансувати потреби пасажирів з експлуатаційними проблемами, які виникли через обмеження на в'їзд, введених низкою країн. Саме тому навесні 2020 року буде скасовано близько 2000 рейсів", - йдеться в повідомленні.

Крім того, рекомендується стежити за змінами правил в'їзду в деякі країни і за кілька днів до вильоту перевіряти статус рейсів.

Літак, фото: Pixabay
Літак, фото: Pixabay

"Будь-ласка, зверніть увагу, що обмеження можуть вводитися і зніматися в стислі терміни", - уточнили в авіакомпанії.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Також в МАУ заявили, що їх контакт-центр був перевантажений, через що пасажирам доводиться довго чекати відповіді оператора. Компанія обіцяє повідомляти про будь-які зміни в розкладі і зв'язуватися з пасажирами, які залишили при бронюванні свої прямі контакти.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у двох громадян Китаю, які 11 березня прибули в аеропорт "Бориспіль", підозра на коронавірус не підтвердилася.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україну завезли тест-системи для швидкого виявлення коронавіруса.

Також портал Знай.uа писав, що Україна закриває кордон. Через коронавірус не працюватимуть пункти пропуску і скасують авіарейси.