Загальна паніка через коронавірус covid-19 наростає. Через те, що український уряд пішов на радикальні заходи і закриває кордони багато наших співгромадян опинилися буквально в пастці. З'явилася інформація, що в Єгипті українська туристка зустрілася з деякими затримками, і тепер не знає, коли зможе потрапити додому.

Про це стало відомо завдяки повідомленню українки Антоніни Маровді в мережі Facebook.

Публікація Антоніни Мавроді, Facebook
Публікація Антоніни Мавроді, Facebook

Публікація Антоніни Мавроді, Facebook
Публікація Антоніни Мавроді, Facebook

"Коли така довгоочікувана відпустка пішла не за планом, і я не можу повернутися додому. Завтра о 5-50 ранку я вже повинна була вилітати до Борисполя, але мій квиток не дійсний. 60000 українців (і мене разом з ними) мають евакуювати з Єгипту за три дні! Однак, з 14-го березня чартери припинили літати, а значить додому вже не повернулися дуже багато туристів. Як сказав гід Join Ap "літати порожніми з Борисполя, чартерам просто не вигідно". Потрібно віддати належне нашому туроператору, перебування в готелі нам оплачують, однак, "сарафанне" радіо повідомляє, що так з тур фірмою пощастило не всім. Рейси ... теоретично... можуть відновити в понеділок. І як за два дні повернути до України таку кількість людей?", - пише Антоніна Мавроді.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, все літо на карантині і сотні тисяч загиблих: інфекціоніст озвучив лякаючий прогноз по коронавирусу.

Як повідомляв Знай.uа перенесення Євро-2020 через пандемію коронавіруса - офіційна заява УЄФА.

Знай.uа писав, китаянка закашлялася на борту літака і спровокувала бійку, епічне відео.