В Європейському медичному центрі в Москві, де кілька місяців триває лікування онкохворої актриси Анастасія Заворотнюк, поселився її коханий чоловік. Петро Чернишов оселився в клініці, щоб доглядати за хворою актрисою.

Анастасія Заворотнюк, фото з Instagram
Анастасія Заворотнюк, фото з Instagram

Петро Чернишов проводить з коханою майже весь вільний час і практично не їде з медичного центру в Барвисі. Іноді відлучається по роботі, але надовго не зникає. Екс-фігурист також їздить за покупками — привозить продукти і спеціальну крупу для імунітету.

Заворотнюк системно відвідує і мама — проводить з нею весь день, їде тільки під вечір. Близькі намагаються не залишати Заворотнюк одну, лікарі продовжують боротися за її здоров'я.

В лікарні, фото Укрінформ
В лікарні, фото Укрінформ

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Нагадаємо, 48-річній Анастасії Заворотнюк діагностували рак мозку взимку, після того як у неї почалися сильні головні болі. 13 вересня стало відомо, що вона потрапила в лікарню у вкрай важкому стані. Зараз медики борються за її життя, а рідні моляться і просять підтримки у фанатів зірки.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, МакЅим вийшла з лікарні, що відомо про стан співачки.

Як повідомляв портал Знай.uа, лікарі не допомогли врятувати Заворотнюк, родичі актриси звернулися до вищих сил.

Також портал Знай.uа писав, що донька Анастасії Заворотнюк поділилася своїми переживаннями в мережі.