До того, як закінчиться короновірусний карантин в Україні (а точніше до 4 квітня 2020 року), українцям не радять звертатися до туристичних операторів. Чесно про те, що чекає відчайдушних мандрівників, розповів представник відомої фірми CoralTravel.

Та й взагалі, чекати нормалізації ситуації з турами слід не раніше червня, стверджує працівник. Тим, хто забронював тур на дати карантину або повернуть тільки до 80% вартості поїздки, або не повернуть зовсім.

"Ніхто з операторів не тримає гроші в сейфі. Вони заздалегідь оплачують перельоти і готелі. А у випадку з перебронированием велика ймовірність, що доведеться це робити кілька разів, адже нормалізується ситуація з турами не раніше червня", - сказав працівник туркомпанії.

За його словами, чутки про те, що квитки нібито подешевшають через карантин, не мають під собою реальних підстав.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Якщо турки, єгиптяни, греки проваляться на три місяці - вони будуть працювати собі в збиток і - при хорошому розкладі - будуть намагатися відпрацювати за все літо", - стверджує чоловік на відео.

Щоб надійно забронювати тур і не нервувати за свій переліт і проживання - краще планувати відпочинок після травневих свят.

Раніше Знай.uа повідомляв, що сотні українців залишились в полоні коронавіруса на Шрі-Ланці.

Також "Знай.uа" писав, коронавірус в Україні: у Твіттер на жарті показали, як все може бути