На Київщині у страшній автокатастрофі загинув відомий український боксер.

У вівторок, 17 березня, на Новообухівській трасі в районі села Ходосівка під Києвом в ДТП розбився на смерть український боксер Дмитро Лісовий.

Про це повідомив прес-секретар Федерації боксу Олександр Подаваленко.

Дмитро Лісовий був багаторазовим призером чемпіонатів України з боксу у ваговій категорії до 91 кг, а також виступав за боксерський клуб "Українські отамани".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

За інформацією dtp.kiev.ua, автомобіль Audi на високій швидкості протаранив Daewoo, який порушив правила проїзду перехрестя.

В результаті аварії 22-річний водій і 24-річний пасажир Daewoo загинули на місці події. Водій Audi потрапив до лікарні.

Смертельное дтп под Киевом на Новообуховской трассе: двое погибли. Ауди на высокой скорости протаранил Деу Ланос, нарушивший правила проезда перекрёстков...

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Dinsdag 17 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чемпіон світу розбився в ДТП
Футболіст "Баварії" і збірної Франції 22-річний Кінгслі Коман потрапив у жахливе ДТП. Коман занадто різко натиснув на педаль газу на мокрій дорозі і перетворив свій супердорогий спорткар McLaren 720S Coupe вартістю в 250 тисяч євро на купу металу.

Як повідомляв портал Знай.ua, нардеп Юзик розбив авто під Радою