У місті Радомишль Житомирської області, де вже підтверджені випадки коронавірусної інфекції, звільнили санітарку інфекційного відділення, яка відмовилася без захисного комбінезона мити палату, де померла хвора коронавірусів жінка.

Про це жінка повідомила журналістам ТСН. Вона розповіла, що боялася принести коронавірус додому, тому що у неї дитина з інвалідністю.

"Повинні бути комбінезони, повинні ми бути захищені, йди мій і тихенько йди додому. Я відмовилася. Було три захисні костюми, все. Нас було п'ятеро. І вони мене змушують. Не дай бог, я дитині принесу", - розповіла сестра-хозяцка інфекційного відділення Радомишльської ЦРЛ Наталія Гриценко.

Районна влада підтверджує, що в лікарні мало захисних засобів. Гроші є, кажуть чиновники. А ось купити ніде.

"Ми не можемо і не знаємо, де придбати. Тому ситуація патова", - говорить депутат Житомирської облради Микола Григоренко.

"Важко купити, скажу відверто, купити хотів, але купити їх проблема", - пояснює голова Радомишльської РДА Віктор Пулковський.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще