Прогноз від народного синоптика Наталки Діденко

На четвер синоптик прогнозує дуже навіть теплу перспективу, тому що температура надасть нам просто прекрасні від +12 до +18 градусів. Опадів теж не буде, тому можна вдосталь насолодитися теплом і гарною погодою. Також ще буде тепло і 20 березня, тобто в п'ятницю. Але вже тоді збираються підійти дощі до південної частини. На вихідних до нас збирається заглянути арктична повітряна маса. А значить, у нас дуже сильно похолодає. Народний синоптик прогнозує на суботу-неділю ще й опади у вигляді дощу і мокрого снігу. Їх принесуть атмосферні фронти. А в неділю ще й очікується сильний штормовий вітер.

Чому такий далекий прогноз, тому що всі ці зміни будуть сильно впливати на наше здоров'я. А всі ці скачки температури і атмосферні фронти з їх снігами і дощами – це і є сильні зміни.

Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook

У столиці в четвер буде суха погода і навіть дуже тепла. Температура підніметься від +14 до +16 градусів. У п'ятницю ще буде тепло, але вже не настільки – від +10 до +11 і без опадів. В суботу 21 березня прийдуть опади, а температура знизиться від +5 до +7 градусів. Також і в неділю, як і в інших частинах країни, буде холодніше – від +1 до +3 градусів і сильний вітер. 23 березня синоптик прогнозує холодну і вітряну погоду в Києві.

За прогнозом Укргідрометцентру сильно підніметься температура в четвер, починаючи з заходу і півночі – до +17 градусів. А от вночі на сході все ще дуже холодно – до -6 градусів морозу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua якщо ви думали, що в Україні карантин тільки на пару тижнів, то ви глибоко помиляєтеся. Українцям розповіли, чого дійсно варто чекати від коронавіруса і від карантину в цілому.

Також Знай.uа писав, українці наплювали на всі правила і закони, набивали маршрутки, навіть якщо їх виштовхували силою. Ні про які маски та ізоляції навіть мова не йшла, в мережу просочилися відео всього цього хаосу в країні.

Нагадаємо, «Голодні ігри» в Україні доведеться скасувати. Державна митна служба повідомила, що не допустить голоду, а українців не залишать без продуктів. Все будуть завозити в необхідних кількостях.