Працівниця одного з київських рагсів розповіла, як одружитися людям в умовах карантину. Виявляється, що одружитися українці тепер зможуть при виконанні умов карантину – в масках, рукавичках і з обмеженою кількістю гостей. Про проведення весільних церемоній повідомляє телеграм-канал PavlovskyNEWS.

Працівниця загсу розповіла, що одруження, які були призначені до карантину, можуть провести тільки в тому випадку, якщо молодята погодяться виконати заходи безпеки. Їх розпишуть тільки якщо вони прийдуть в масках, рукавичках, а гостей буде не більше 10. Якщо пару не влаштовують такі умови, то їм запропонують написати заяву про перенесення дати, коли карантин закінчиться.

Весілля, ілюстративне фото - Getty Images
Весілля, ілюстративне фото - Getty Images

Також працівниця рацсу повідомила, що буває таке, що людині необхідно в терміновому порядку написати заяву на отримання спадщини. І якщо часу немає, то для цього на дверях загсу повісили оголошення з номерами телефонів, куди людина може зателефонувати. "Людина може зателефонувати і тоді ми приймемо його в виключному порядку, навіть не впускаючи його до нас у кабінет", - уточнюють в Загсі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Франції депутата вразив коронавірус, ледве дихає.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.