Прогноз від народного синоптика Наталки Діденко

Народний синоптик Наталка Діденко розповіла про те, якими будуть вихідні на цьому тижні. А раніше вона вже попереджала, що до нас має прийти холод за такою приємною і чудовою погодою з високими температурами. Так от, на вихідних 21 та 22 березня до нас загляне арктичне повітря, тому і температура знизиться. У суботу вдень за прогнозом народного синоптика очікується від +4 до +9 градусів, на Сході буде від +7 до +12 градусів, а на півдні поки збережеться тепла погода від +9 до +14 градусів. А ось в неділю навіть вдень буде холодно—від +1 до +5 градусів, а на півдні-від +9 градусів.

Не тепліше буде на наступному тижні. Будуть морозні ночі, а вдень тільки невеликі плюси. Зима все ще огризається, хоча в свій час була ласкавою. Так що доведеться і їй піти, а це станеться, як каже Наталка, тільки 26 березня. Тоді має прийти потепління.

Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook

Також на вихідних через атмосферні фронти буде волого – пройде дощ і мокрий сніг. А ще стане набагато сильніший вітер. До речі, в Івано-Франківській та Закарпатській областях Укргідрометцентр навіть передає сильний сніг та оголошує жовтий рівень небезпеки. А в Карпатах на вихідних можуть бути хуртовини та дуже сильний вітер з поривами до 25 м/с. В столиці на вихідних будуть періодичні опади, але невеликі. Проявляться вони снігом і дощем. В Києві теж стане холодніше – від +6 до +7 градусів в суботу і до +3 градусів, у неділю.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua, складно добиратися на роботу під час карантину не лише лікарям, але і працівників продовольчих магазинів. Тому популярним супермаркетам, в яких працює багато персоналу, доводиться змінити графік роботи. Ми розповіли коли вони тепер будуть відкриті.

Також Знай.ua писав, після введення карантину багатьох українців почали звільняти з робіт або змушувати писання заяву самим, але це не законно. Українським працівникам розповіли, куди звертатися для захисту своїх прав.

Нагадаємо, зараз у багатьох людей буде чимало вільного часу, особливо у студентів і школярів. Але цей час можна зайняти весело – багато ігор тепер безкоштовні.