Як оплатити комуналку не виходячи з дому

Українська столиця переходить на більш жорсткі правила карантину. Паніка через коронавіруса продовжує зріти, однак побутові та соціальні питання нікуди не зникли. Деякі сервіси адаптують свою роботу під безконтактний і дистанційний режим.

оплата комунальних послуг, скріншот з відео
оплата комунальних послуг, скріншот з відео

Так, в мережі з'явилася інформація, що "Центр комунального сервісу" (ЦКШ) визначився із двома способами онлайн-оплати за спожиті комунальні послуги, які допоможуть оплатити комуналку не виходячи з дому. Про це стало відомо завдяки повідомленням одного з українських видань.

Одностатеві шлюби є причиною виникнення коронавіруса в світі

Глава Української православної церкви Київського патріархату Філарет заявив, що справжньою причиною виникнення коронавірус у світі є одностатеві шлюби.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Причина коронавірус - це гріховність людства. Відкрито не захищають добро, а захищають зло. Зло поширюється. Я маю на увазі, насамперед, одностатеві шлюби. Це причина коронавіруса і не тільки це. Дітей навчають вибирати собі стать. Хіба це добро ?! Це зло. За це зло Бог спалив Содом і Гоморру. І на цьому місці донині розташоване Мертве море", - сказав він.

Число інфікованих COVID-19 в Україні перевищила позначку в 70 осіб

За добу 22 березня в Україні зафіксували 16 нових випадків зараження коронавірусом. Тепер загальна кількість інфікованих становить 63 людини. Про це повідомляє Hromadske.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

Видання посилається на главу Центру громадського здоров'я Ігоря Кузіна. Він також розповів, що крім 63 підтверджених випадків, підозра на коронавірус є у 645 людей. Також за його словами, за 22 березня медики отримали 114 підозр на страшну інфекцію, з них 22 пацієнта у важкому стані.

У МОЗ України розповіли, як будуть перевіряти на коронавірус

Міністерство охорони здоров'я України зробило офіційне оголошення про те, що в Україну 22 березня літаком прибуде партія тестів для визначення коронавирусной інфекції COVID-19. Про це повідомляється на офіційному сайті Моз, так і на сторінці відомства в Facebook.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

Наголошується, що будуть доставлені обидва види тестів: тести для ПЛР (золотий стандарт діагностики) і тести експрес-діагностики.

У відомстві наголосили на тому, що експрес-тести будуть використовуватися лікарями закладів охорони здоров'я дл "санітарної сортування". Необхідно буде провести два тести - на грип і коронавірус. Такі заходи необхідні для того, щоб лікарі визначили, який алгоритм застосовувати для лікування хворих.

Прем'єр Шмигаль зробив термінове заяву за пандемії

Премьер-міністр України Денис Шмигаль виступив із заявою щодо епідемії коронавірус COVID-19 в Україні. Глава уряду попросив українців дотримуватися карантин і пообіцяв, що кабмін зробить все можливе, щоб захистити українську економіку.

Відеозвернення Глави Уряду Дениса Шмигаля

Обставини, в яких опинилась Україна та й увесь світ, змінюють наше життя. Ми маємо адаптуватись до нових реалій, жертвувати звичками на якийсь час, пристосовуватись до нових правил поведінки. За таких умов Уряд розуміє, що не може не думати про економічні наслідки. Ми ведемо перемовини з країнами та міжнародними фінансовими організаціями щодо отримання допомоги. Ми створюємо Стабілізаційний фонд. Ми зібрали найкращих експертів, науковців, бізнесменів й розробляємо план підтримки економіки. Так, буде важко. Так, доведеться відмовитись від багатьох звичних речей. Але спільними зусиллями ми без сумніву здолаємо коронавірус!

Geplaatst door Денис Шмигаль op Zondag 22 maart 2020

Шмигаль пояснив, що відмова від повсякденних звичок є необхідною умовою боротьби з пандемією. В тому числі прем'єр-міністр звернувся до бізнесу з вимогою згорнути діяльність, яка не є необхідною для забезпечення існування населених пунктів.