В українському суспільстві зріє злість і образа через хвилі скорочення зарплат, посад і в цілому через погіршення економічної картини, яка і до карантину була не безхмарна.

З'явилася інформація, що держава обіцяє виплатити громадянам, які втратили роботу, або не можуть нормально працювати через карантин, допомогу. Відомо, що виплати такого плану встановлено на законодавчому рівні, і на такі потреби є стабілізаційний фонд. Однак його тільки збираються формувати. Про це стало відомо завдяки заяві глави Кабміну Дениса Шмигаля.

Карантин в Україні, скріншот: YouTube
Карантин в Україні, скріншот: YouTube

За словами прем'єра, гроші дадуть потерпілим для того, щоб можна було бути вдома під час карантину.

"Доплати, про які я говорив, соціальні виплати, вони можуть здійснюватися фондом страхування на випадок безробіття вже зараз... Ми точно забезпечимо виплату всім, хто офіційно перебував у відпустці або був звільнений з роботи", – заявив Шмигаль.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Також прем'єр додав, що загальну програму підтримки людей буде впроваджено в квітні-травні. Ведеться робота для того, щоб надати одноразову фінансову підтримку пенсіонерам на час карантину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, осатаніла від коронавіруса киянка "помстилася" водієві трамвая і зробила "це" просто на рейках, ганебне відео.

Як повідомляв Знай.uа лимон і часник в топі, а цибуля відпочиває - українцям показали цінники на час карантину.

Знай.uа писав, часник і горілка не допоможуть! Медик з Харкова зруйнувала головні міфи про коронавірус, як уберегти себе.